Andryuha 29 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2011 Спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
4ernob1L 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2011 +1 simferopol))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
derek 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2011 Мы тут Рулит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2011 Я смотрю в наших рядах прибыло)))Скоро можно будет и встретиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nomak1989 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2011 весь крым собрать)) бы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Damage 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 всем привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
derek 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 Привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nomak1989 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 3 березня 2011 Damage, derek, привет и добро пожаловать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АРАМАШЫК 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 всем привет решил и я к вам присоединиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
3837 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2011 +1 симферополь, но сейчас живу в киеве Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 4ernob1L, 3837, Добро пожаловать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 АРАМАШЫК,привет....так нас скоро будет уже и не трое в городе присоединяйся, Добро пожаловать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nomak1989 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 что то с евпатории мало(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 20 березня 2011 Nomak1989,ниче мы к тебе летом приедем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
evgeniu_feodosia 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2011 интересно, а с Феодосии есть кто? или я один Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nomak1989 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2011 blade2008, буду очень рад. Можно шашлыки замутить)) культурно отдахнуть))))) evgeniu_feodosia, и ты приезжай к нам)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
evgeniu_feodosia 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2011 сироту из Феодосии принимаете , а от я сдесь один совсем..... П.Сы. как там моя 2102? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 22 березня 2011 evgeniu_feodosia,ну уже не твоя а так еще держится, не рассыпаласьдавай развивай там свой регион или если будешь мимо проезжать - проезжай, не забывай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
evgeniu_feodosia 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2011 evgeniu_feodosia,ну уже не твоя а так еще держится, не рассыпаласьдавай развивай там свой регион или если будешь мимо проезжать - проезжай, не забывай бум стараться !если в Симфер поеду, то обязательно наберу. да и ты если буш в наших краях звони Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EL BUENO 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 апну тему. а вдруг кто еще заметит.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 EL BUENO, evgeniu_feodosia, 3837, 4ernob1L, Ромка, Симферопольская ветка здесь Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baly-76 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2011 Cимферополь мы когданибудь соберемся или так и будем по рыбалкам и морям ездить ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 8 липня 2011 Привет Крыму!!! Влезу с просьбой о консультации - Собираюсь на пару недель в Судак,однохнуть с семейством.Поездом до Симфера,маршруткой (или как лучше?)-до Судака,там ищем квартиру. Буду благодарен за все советы -как лучше ехать,где лучше искать крышу,ну и все остальное. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 13 липня 2011 а че летом море и рыбалка это то что надо)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах