Zombeer 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 *Сегодня утром обнаружил что педаль стала очень тугой (причем как-то все резко изменилось,до сегоднешнего* дня было все норм.) Тормозит вроде как и раньше нормально,но приходицо прилаживать много усилий, чуть ли не вставать и тормозить))) В чем может быть проблема? Может прокачать,а? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 Полетів вакуумний підсилювач гальм. 15.2. Проверка вакуумного усилителя тормозов <table bgcolor="#6590c5" border="0" cellpadding="3" cellspacing="0"><tbody><tr> <td> ПОРЯДОК ВЫПОЛНЕНИЯ </td> </tr> <tr> <td> <table bgcolor="#ffffff" border="0" cellpadding="5" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td valign="top"> Вакуумный усилитель тормозов – неразборной конструкции, поэтому при выходе из строя его заменяют в сборе. Работоспособность усилителя можно проверить следующим образом: на автомобиле с выключенным двигателем 4–5 раз нажимаем на тормозную педаль. Удерживая педаль нажатой, пускаем двигатель. При исправном усилителе с началом работы двигателя педаль должна слегка «провалиться». Обратный клапан, который находится в наконечнике вакуумного шланга, предназначен для того, чтобы можно было затормозить автомобиль с достаточной эффективностью при внезапно заглохшем двигателе. Проверить его состояние можно, создав давление в шланге с помощью подходящей резиновой груши. Негерметичный клапан подлежит замене. </td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table> процедура заміни описана тут" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 Полетів вакуумний підсилювач гальм. Ну это если он у него в копейке был. Как вариант закис или полетел либо главный тормозной, либо цилиндрики тормозного механизма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 Якщо підсилювача нема, тоді головний тормозний циліндр "полетів", бо одночасно всі циліндрики не могли "вмерти". А якщо б вони вмирали по-одному, то машину би "тягнуло" вліво або вправо при гальмуванні, або під час їзди (при клині одного з них). Топірстартера в студію! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zombeer 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2011 (змінено) Топірстартера в студію! Я ужо тут)) Насчет ваукумника *его нет. Кстати педаль раньше уходила почти в пол, а щас фиг....хотя тормозит Змінено 2 червня 2011 користувачем Zombeer Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 Тоді починай з головного гальмівного циліндра, спробуй "полікувати" його ремкомплектом. Ще можеш на привід педалі гальм глянути, але навряд чи вона "взяла і заржавіла". Якщо більше нема ніяких симптомів (скрип гальм, тягне вліво/вправо під час гальмування/руху, гальмує ривками, гріються колісні диски), то починати потрібно тільки з ГГЦ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2012 (змінено) Появилась такая проблема как: тугая педаль тормоза (ВУТ не установлен), также уменьшился ход педали. При сильном нажатии, на педаль, машина идет юзом. В чем проблема? [MOD="ajm"> xaoc [color="Red">не первый же день на форуме, неужели трудно поиском воспользоваться? перенес вопрос в подходящую тему [/MOD] Змінено 4 лютого 2012 користувачем ajm Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2012 как вариант заклинил поршенек в РТЦ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vityanya 16 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 а причина банальна... мороз и хреновая тормозуха которая превратилась в кисель. Потеплеет-размёрзнеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2-ешник 92 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 Появилась такая проблема как: тугая педаль тормоза (ВУТ не установлен), также уменьшился ход педали. При сильном нажатии, на педаль, машина идет юзом. В чем проблема? как сказал Vityanya, хреновая тормозуха. ТЖ гигроскопична (т.е. впитывает влагу ), влага может замёрзнуть -- кисель. либо сконденсировалась и опять-же замёрзла в трубках, и препятствует протоку ТЖ Ещё бывает тугой ход от разбухших (от хреновой тормозухи) резинок в ГТЦ. Но если ведёт -- по-любому лёд в тормозухе. И по-любому замена ТЖ на хорошую и замена уплотнителей-резинок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xaoc 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2012 2-ешник, Спасибо за внятный ответ, буду устранять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vityanya 16 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2012 напросись в тёплый гараж к кому-то. На ночь. Утром мигом на яму, поодкручивай штуцера и хай течёт прямо на землю, а ты доливай тормозуху. Три бачка сольётся - закручивай штуцера и вперёд. Было как то такое зимой. Решил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2012 Есть вариант- обмерзший трос ручника(колодки нормально не двигаются,торможение передом и как следствие- юз) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AnDruWa 4 Скарга Опубліковано: 12 червня 2012 Від коли взяв собі своє авто, пройшло трохи більше року, все що було пов'язане із гальмівною системою: це лише міняв гальмівну рідину (одного разу у сільській місцевості десь чіпанув і з-під правого переднього витекло багато рідини), і коли робили ходову мені, то замінили колодки. З чим порівнювати особливо немає, але всі хто сідали до мене, казали, що тугі гальма, тобто треба сильно натискати, щоб тормозило, тому це або так, або я звик до них і все добре. Сьогодні сів на 2104, і друг якраз сьогодні міняв колодки, то у нього педаль гальма, як свіжа жувальна гумка (якщо так можна порівняти), а у мене ніби пластилін, не плавно, як у нього і туго все. Але у нього є ВУТ, а у мене я не знаю(не дивився, не цікавився). Тексту багато, напевне мало що буде зрозуміло, тому спробую поставити 2 питання: 1) Якщо у мене немає ВУТ, то це може якраз відображатись на силі натискання на педаль? Можливо тому так туго? Коли у мене багаж і 4-5 людей, зупинитись при 60 км. з горбочка дуууже важко. 2) Як варіант читав можна подивитись(замінити) ГТЦ, але як перевірити працює він чи ні, чи справний? Ага і ще, перевіряв сьогодні як було написано у другому повідомленні цієї теми, щоб перевірити чи працює ВУТ. Тобто кілька разів натиснув на педаль гальма, потім натиснув ще раз і завів авто, то педаль не впала ані трохи, а у друга на 2104 є ВУТ і у нього педаль впала. Тому завтра я подивлюсь чи у мене він є, хоча сумніваюсь. Залишається ГТЦ якось перевірити, але як не знаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 12 червня 2012 Без вута- это норма(что описанно),единственная реальная проверка тормозов- разгон на прямой до 50-60км.ч и резкая остановка(заноса в сторону- недолжно быть(либо минимальный)), если тормозуха неуходит- ездите и привыкайте!(это нормально) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ілліч 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2012 Вакуумный усилитель тормозов – неразборной конструкции Я так розумію шпильки під ГТЦ не міняються, трба міняти ВУТ ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 AnDruWa, привыкай, у меня тоже так было, все кто ездил в ВУТом говорили что тормоза не исправны. Только один дедок - слесарь, сказал не парся, они таки должны тормозить. Тормозной путь при полной массе автомобиля со скорости 80 км / ч , 43,2 м. Проверяй. Ілліч, угу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Денис 37 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2012 у меня педаль тормоза тоже тугая, и это мне даже нравиться ......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2012 Ручник отпусти чуть-чуть)))) Когда трос ручника сильно натянут, педаль становится жёсткая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2012 Дело нестолько в ручнике,сколько в зазоре между колодками и барабанами(зачастую его,какрас ручником ,,натягивают,,- это неправильно...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ілліч 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2012 Понятно, значит буду менять ато ненравится мне как ГТЦ бочком стоит (на одной шпильке) . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BETEP 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2013 Машина пару лет стояла в гараже, сей час пришол в гараж а педаль тормоза не нажимается вообще, и колеса заклинены вроде, машину не сдвинуть, подскажите где искать причину? Заранее спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 11 травня 2013 Закисли тормозные цилиндре прежде всего переднии. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valeha 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2013 было такое, у меня главный закис, сильно 1 раз нажал с трудом, и педаль больше не поднялась, пришлось менять главный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maksik84 11 Скарга Опубліковано: 11 травня 2013 Может на ручнике стоит. Но скорее главный тормозной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах