Dron1200 27 Скарга Опубліковано: 16 березня 2009 Решетиловский р-н Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2009 Короче, админы сносите тему нафик, ниче тут не получится все блин кудато пропадают напостой как до дела доходит =\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 привет всем! предлагаю обзавестись клубными наклейками! я сейчас переговорю с ребятами из клана, может у них закажу, может сами сделаем! кто за? пишем список! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Я за. Как закажешь напиши, договоримся где и как заберу и отдам деньги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Barbarossa ок! кто ещё? давайте активнее! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Есть большие и маленькие наклейки! Себе буду брать маленькую на заднее стекло! Большая - 15 грн. Маленькая - 10 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Мне тоже маленькую на заднее. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Ок! Такой список, пока не густо Маленькие: 1) Sergey21011 2) Barbarossa Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2009 К сожалению заказано только 2 наклейки...мне и Barbarossa...ну будим продвигать форум в нашем регионе наклейками на машинах пока вдвоём... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2009 Негусто =\ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Приехали наклейки! Спасибо MadPes'у!!! Barbarossa Написал в ЛС где забрать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 хехе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Ок, все понял завтра 14.04 гдето в 13-40 зайду заберу =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 О на прозрачном стекле круто смотрится, а у меня тонировка, наверно будет сильно выделятся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2009 Ого давненько сюда не заглядывал :shock: , я смотрю тут люди набираются понемногу, но мы так ещё и не встретились!!!Так что давайте что то решать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Ну предлагай когда , восколько, где ? Ато я уже раз писал никто так и не ответил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 Давайте на следующие воскресенье часиков после 6 вечера! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2009 хз я пока точно сказать не могу, точнее только в четверг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Предлагаю в это воскресенье то есть 3 мая часиков на 7 вечера! Кто сможет отпишитесь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Может в понедельник, понедельник походу тоже выходной будет, ато я в воскресенье нефакт что смогу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 Ну можно и в Понедельник! Я не против! И того нас уже 2 кто ещё? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Barbarossa 2 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 еще один скорее всего будет и все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Я предварительно согласен на понедельниг! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Итого нас трое! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barbus93 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Ну может ещё Steff будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах