golden88 662 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 есть парочка фоток, не айс, но хоть чтото... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yan 6 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 (змінено) Огонь! Вполне аккуратно.можеш сфотать обдув лобовухи? Змінено 4 квітня 2012 користувачем vet оверквотинг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 Обдув врятли сфоткаю. Он под самой лобовухой, а на стекле там черная полоска. Не влезу фотиком. Панель обрезана по самый обдув. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 Если ставить, то однозначно нужен бардачек, потому что бедно смотрится. Правда на е30 бардачек ценится и почему стоит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yan 6 Скарга Опубліковано: 5 березня 2012 прийдет тепло,будет сума облажу все разборы но в зборе найду заразу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 Дмитрий $,если бы у меня стоял бардачок, то ты бы фиг сел удобно в мою машину на пасажирское место. Ну или любой другой человек с комплекцией "полтара амбала":) Он много места забирает, некуда колени девать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 березня 2012 golden88, это да, но должен сказать, что в классике места больше чем в е30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
may_m0by 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2012 Есть торпеда е34. Без бороды. Скоро почтой должна прийти приборка. Пока несколько вопросов: 1. Чем подрезать торпеду лутше: лобзиком с полотном по металу или болгаркой? 2. Сколько резать торпеду? Хочу оставить воздуховоды, которые на лобовую идут? 3. Бороды нет, получится ли поставить фанеру, и в нее запилить беховские регуляторы? 4. Есть ли у кого-то точная схема подключения приборки? не планировал ставить приборки с 7ки или 6ки. Наперед благодарен за проявленый интерес к моей проблеме, и за возможную помощь в решении . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cronoz 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 я резал болгаркой по картонному лекалу,а затем подгонял ленточной шлифмашиной.воздуховоды оставил родные,но будь готов ставить проставку на руль и подгибать кулису.бороду тоже делал сам из 4мм пластика с двух сторон алюминий (применяется в строительстве для отделки фасадов и рекламных херностях),повырезал под кнопочки,мафон,стеклоподъемники,регулятор печки и наклеил черную кожу.все приборы выкинул и поставил от шохи (оставил только индикаторную панель (повставлял светодиоды)),на которые наклеил свои табло (стрелки покрасил светоотражающей краской) прости не досмотрел. у меня с е30 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 Е34 це 5-та серія здається. Боюсь що по ширині вона не ввійде і виліт в неї до лобового більший. Зріжуться жабра обдува лобового скла. Скинь номер і фірму виробника приборки, тоді по схемі подивлюся чи зможу тобі допомогти. В мене Е36 приборка підключено всі прибори від BMW. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
may_m0by 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 приміряв, то по довжині начебто нормально, якщо потрібно буде підрізаи, то небагато. За виліт і стоїть питання. А де взяи номер і фірму виробника? на приборці?(поки ще жду посилку). Це добре шо все працює від бмв, а то переживаю, шо нічого не буде працювати. kriyk, в тебе немає фоток з усановленою торпедою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 приміряв, то по довжині начебто нормально, якщо потрібно буде підрізаи, то небагато. За виліт і стоїть питання. А де взяи номер і фірму виробника? на приборці?(поки ще жду посилку). Це добре шо все працює від бмв, а то переживаю, шо нічого не буде працювати. kriyk, в тебе немає фоток з усановленою торпедою? Нажаль фоток не має. Коли ставили, руки були брудні і зайняті інструментами. Номер і виробни,к ззаду на приборці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
may_m0by 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 (змінено) короче, прийшла така приборка Посилання Посилання тепер ще треба фішки для підключення. Э якісь варінти, де їх можна знайти? Змінено 5 квітня 2012 користувачем may_m0by Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 В тебе приборка MotoMeter, а в мене VDO. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Мужики, подскажите кто знает, вместе с панелью была стандартная кнопка аварийки - как ее установить. она 8-ми контактная. погуглил и определил на какие контакты подается плюс от зажигания и от акума (1 и 3), 7 и 8 й контакт кнопки не нужен, из остальных 4-х: на какие то 2 приходит контакт от поворотников а какие то 2 подаются на реле (если реле от ваз 2106) - то на контакт реле 1 и 2, так вот как определить эти 2 контакта что на реле уходят и какой куда , может кто знает. Сам себе отвечу вроде понял . один контакт должен выдавать + а второй принимать с реле прерывистый сигнал, так что вольтметр в руки и вперед. Всем спасибо за внимание. 7 и 8 контакт ето подсветка кнопки когда габариты включены. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 короче, прийшла така приборкаПосилання Посилання тепер ще треба фішки для підключення. Э якісь варінти, де їх можна знайти? Посилання Тут все є. І тут глянь Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
may_m0by 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Дякую, буду розбиратись шо до чого(( п.с. Витрату бензину не вийде пвдключити?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mirag555 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Дякую, буду розбиратись шо до чого(( п.с. Витрату бензину не вийде пвдключити?) По поводу витрати бензину, зустрічав натяк непамятаю де але ставиться від прийомника регулятор гучності . Якщо тре пошукаю. В мене торпеда в зборі від е36 незнаю як підключити спідометр. Хто знає будласка підскажіть що до чого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
may_m0by 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 (змінено) Звичайно треба. А фішок для підключення до приборки всіх проводів , дуже порібно. Змінено 5 квітня 2012 користувачем may_m0by Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lorvik 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2012 Печка беха. По подробней можно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2012 SportVaz , а як з КПП і стояночним гальмом? Бо в мене зараз проблема з установкою бороди. Ваш досвід мені би дуже допоміг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
may_m0by 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2012 Я гадаю, шо коробку зміщували кулісою, а стояночне гальмо теж зміщували ближче до сидіння водія. Якщо ні, то хай авор мене виправить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kriyk 15 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2012 Коробку не смещали. Рычаг перенесли кулисой. Ручний гидравлический, тоже перенесен. Перчка? Ну взяли и поставили. Не понятен вопрос.Самый гемор не установить, а подключить))) И весь шик в том, что всё работает! Все кнопки, регуляторы и т.д. В мене також пічка від Е36 з електроклапаном і теж все працює, але є два трабла 1 Мабуть це у всіх, не працює росходомір палива. 2 При включенні навантажень (фари, обігрів заднього скла, пічка) температура на приборці росте, аж засвічується червона лампа. Чи були у Вас такі проблеми? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
may_m0by 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2012 а щоб підключити спідометр, що саме реба ? десь читав, що треба перехідний механізм з механічноїна електричну дію (ваз 2110)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
barracuda 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2012 треба електричний датчик спідометра в коробку закрутити і до спідометра його прицепити. вже 100500 раз про це говорилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах