Бакс 256 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 Начни с аммортов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2008 пружины, аммортизаторы, стабы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2008 Аморты заказал каяба! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2008 Аморты заказал каяба! Не сочти за труд, отпишись как-где-почем заказал, и пружины будешь подбирать? Спрашивал на Перова - 190грн амморт. Спасиб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalian 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2008 Делай двойной стабилизатор!Он оправдывает себя на все100!+Ставь резину широкую,ну или р15 диски и машина входит в повороты ,что трамвай по рельсам! Да и резину поменяй А то росава это полное :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 Кто знает сколько сейчас стоит отрегулировать клапана? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 Davyd Мне стоило 20 грн, плюс подтянули цепь, для Киева может чуть дороже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LENNIN 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 настоящей каябы в Украине нет уже 3 года. то что на базаре это тайвань-полное :bad: на настоящих должно быть вибито на железе номер и маде ин япония. я бы посоветовал COFAP бразилия делает. газмасло мне обошлось около 450 за 4 шт. стойки яд! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 LENNIN А как ты втулил СТОЙКИ в "Жигули" ? :shock: Сорри за флуд... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LENNIN 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 стойки, аморы один х... . просто привык так называть. оно то и есть "амортизационыя стойка" не обязательно макферсон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 Кто знает сколько сейчас стоит отрегулировать клапана? гривен 50,я думаю,не меньше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2008 LENNIN У меня есть очень хороший знакомый, который занимается поставкой запчастей из зарубежа. У него они есть. Кто тебе сказал, что каябы нет в Украине? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2008 мне зарядили 100 грн за регулировку клапанов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
goblin_maks 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 мне стояло 70 грн..в это входило: замена масла, регулировка клапанов, и прокладка клапанной крышки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vfts 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 Я работал на СТО летом то мы брали за один клапан 10грн ет регулировка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 :shock: :shock: :shock: Шо это у вас за цены такие, у нас максимум 50грн.???? Да и на мой взгляж лучше самому регулировать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 Gmek Блин, в ясный пень что в Харькове все дешевле. Вообще для жигулиста жить в Харькове это рай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LENNIN 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2008 что каябы нет в Украине? я говорю что нет нормальной. от куда же он возит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2008 от куда же он возит? Чесно говоря незнаю. Могу дать его контактный телефон и у него все узнаешь! позвонишь мне продиктую его номер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2008 отрегулировал клапана - работа обошлась в 100 грн. Плюс еще прокладка 14 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2008 отрегулировал клапана - работа обошлась в 100 грн. Плюс еще прокладка 14 грн. Дороговато... Я бы тебе посоветовал купить планочку для регулировки и самому делать. Она стоит 180грн. Можешь у $ в бортовике посмотреть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2008 Спасибо, но уже поздно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2008 Я имел ввиду на будущее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LENNIN 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2008 Посилання тут все написано про аморы, при чем так оно и есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2008 Она стоит 180грн. или щуп за 10 :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах