Перейти до публікації
Press

Черкащане когда встреча ???

Рекомендовані повідомлення

Та да!! Головне обсудить день зустрічі, щоб у всих вийшло приіхати!! А що вождь наш мовчить, Варяг, ау!!!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

офтоп : за последние два дня был на двох встречах, гольф клуб и фольксваген =)) а копейка ну ни как =(

Поділитися повідомленням

я за 20 число (суббота) чтоб собраться и действительно отметить как день рождение с тортом и всем полагающимся. сейчас создам соответствующую тему. По строкам какраз все успеют прочитать, расчехлиться и тд и тп. За то что давно не было встречь прошу не пинать у меня сейчас серьезные проблемы в семье как финансовые так и... посему как раз в большой праздник и собираемся. тему уже создаю милости просю на обсуждение.

ПыСы: если на встречу прийду седым не удивляйтесь :multi:

Поділитися повідомленням

И шо??? Лето пропело , а встретится так и неуспели.......

Читал токошо как Киевляне решали за встречу , шо да как... Молодчаги!!! Все решили все вышло!!!

А шо мы все сидим *** по гаражам??? Есть у нас Черкасская филия клуба или нет??? Жива ли или нет, ???? Где все??

_ВаряГ_, Шо делать будем!!??? А то мы как в том Фильме " Ты видеш Суслика???" " НЕТ,," " А он существует!!!

Quattro, Харош гонку мастерить, Давай на встречу!!!! ВСЕ НА ВСТРЕЧУ!!!

kusto, Шо скажеш??

Поділитися повідомленням

werty, гонки і то чащє чим зустрічі клуба, я уже наклєйку клубну здер...:( на лобовухі ше осталась, но думаю не на довго, в клубі 5 чєл і то єслі ше є...

Давайте в пятницю соберемся хто ще живий, на 18:00 в центрі на парковкі, або на парковкі "Аврори" по Чигиринкі, або предлагайте, єслі нікого не буде то понту вобще з клубу, просто остаємся друзями/знакомими но не одноклубниками

Поділитися повідомленням

Quattro, ну шо ти таке кажеш... Від того, шо ви рідко зустрічаєетесь, менше чи більше одноклубниками ви не станете. Здер наклєйку - даремно... Вона тобі заважала чи ти в пориві гніву?

Пацани, куплю машину - буду до вас їздити на зустрічі :) Так шо не сваріться, живіть дружно і хай буде мир не тільки у Черкасах, а й на всій планеті:az:

Поділитися повідомленням

HDRinge, да в нас мир-дружба-карамелька завжди, наклейку здер бо нижче наліпили іншу "возмите в ротацию" і вийшло "ввв2101... возьмите в ротацию" то пришлось 2101 здирать... потом все здер по понятним причинам:multi:

werty, Вітьок, думаю завтра ніхто не приїде

Поділитися повідомленням

Привет всем! Я сегодня только зарегистрировался,то ещё не в курсе что?как? по чем? Сразу вопрос я купил себе стекла уже с наклейками ваз2101орг,(да я за ради наклеек и купил)вот две буквы на заднем стекле в плохом состоянии где можно купить новые или есть может красного цвета,а то у меня копейка красная а наклейки белые?

За ранее спасибо.:)

Поділитися повідомленням

Quattro, Давай ждем первого потепління і на сходку, якщо не собиремся то буде все зрозуміло!!!

орлик, Посилання

Поділитися повідомленням

werty, походу нас тут тіки троє:multi:

Добавлено через 30 секунд

на всі Черкаси:lol:

Я бы с удовольствием подехал но переехал в Звенигородку далековато будет

Поділитися повідомленням

Тута я, тута! Ніякий клуб не розпався, Ігорьоха (той шо Кватро) харош тут всіх пугать. Да, з часом в мене трошки проблеми були, як і в житті, зустрічі клубу теж хочу бо вже за багатьма скучився. А ще в одного з всіх відомих черкаських одноклубників має відбутися дуже важливий захід в його житті (я б навіть сказав переворотний) от тільки деякі з наших одноклубниківвключили "мороз" через що декілька днів я взагалі вставав в 6:30 ранку, а додому приходив в 21:15-21:30 (ну про це на зустрічі) Також зараз вирішую питання з карткою для взносів черкаського регіону (убив би тих економістів і юристів які не знають своєї професії).

На цьому тижні дощі, тому десь на четвер зоорієнтую з зустріччю. Ну і прагнення проїхатися клубом в якесь визначне місце все ж залишається.

Поділитися повідомленням

Переживаем выходные, и на следующей неделе скорее всего четверг собираемся. Только чур меня пивом, водкой, коньяком не накачивать :multi: мне в пятницу нада быть свеженьким как арбуз :multi:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз