_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2013 arfey, это в 21 час или число? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2013 ага, в 9 вечера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2013 (змінено) Да ну нафиг в девять вечера!!!! Вечно не людей не видем ни себя не показываем!!!! Как те суслики!!!!!! Змінено 7 листопада 2013 користувачем _ВаряГ_ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2013 werty, а я давно казав шо ***ня це все, ніхто не хоче на зустрічі їздить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2013 Quattro, ///////////////////.............. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2013 Quattro, напомнить хто на пьянку не схотів приїхать? ну і з Вітьой теж згшоден - в 21 уже аж в подушку клонить. нада десь зібратися. Пропоную в суботу 16 листопада зібратися годин на 11 дня! Quattro, і ніякі гонки не отговорки! Бум бухать соком! Бо і так уже всим кажеш шо Кусто і Варяг алкаші грьобані :multi: он на роботу мене уже ніде не беруть. Тіки давайте дійсно зберемося? бо опять хер до кого дозвонися а потом " а чо мені не казали про встрєчу?" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2013 ну я рад бы и раньше. Просто я на работе в субботу. Пока доеду будит девять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2013 а кто за воскресенье?)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2013 Я против!! В рейс ухожу!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2013 если воск 17 го то я за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2013 Ну че, решили на субботу 16го окончательно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2013 Да нічого не рішили!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2013 16-го фінал на долині троянд, кстаті підтягуйтесь, крута туса буде, а 17-го їдим на Узин(під БЦ) любітільске буде... так-шо я не зможу на зустріч попасти ранше давайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2013 Quattro, та ти замучав уже. для тебе персонально зроблю зустріч 22-24 тільки за 100 км от Черкас тоже буде любітєльське, тільки не змагання а огородо-садо-мазо-заготівельний тридень)))) А якщо серйозно, то візьми і набери мене по телефону werty, тю ну то на суботу і собираємся)))або сьогодні у мене на гаражі хоть хтось може поможе, а то од домашніх .... помочі не дочекаюсь)) arfey, скоріш всього субота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2013 Субота , субота..... число яке??? Час який!!!???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2013 Завтра 16го. Только где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 Привет Всем. Так где и восколько?Сегодня уже 16тое.Както всё не организовано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 хотелось бы встретиться с класиководами у меня много вопросов по жигулям. Давайте возле АТБ на Сумгаитской- большая площадка для парковки, рядом есть Форсаж, кому надо выпить) ). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 У меня сейчас некоторые серьезные проблемы, подойти и организовать ничего не могу в данный момент. Думаю, можно будет собраться вечером в четверг, но ещё не знаю, что у меня и как (сегодня вот думал машиной заняться и подьехать, а планы как всегда переиграли.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 кто может прийти/приехать на встречу, подтягивайтесь к АТБ по Сумгайке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 Подтягиватся... на сколько??? только заметил!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 Блин, не смог приехать, так как сломалась коробка. Передачи не переключаются пока заведен двиг, еле доплелся до гаража Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 Интересно хоть ктото был на съезде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 А генеральный конструктор Юре шепнул ....Космос мертв...Космос мертв... Космос мертв.......................... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2013 По поводу. четверга. кто за?лично я непротив.на 17.00.вечера в любой день,кроме воскресенья.И вообще давайте както дружно собиратся,и так штоб хотябы процентов на80.может выберем себе день збора место и время. на постоянной основе в зависимости от время года. ато одни знают другие незнают.где и когда собираемса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах