_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2013 хм...я теперь сомневаюсь что будем трезвые))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2013 anatoly4, Да мне!! Ну вроди ншел в Донецке... Есть предложение??? Сколько денег??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2013 anatoly4, Да мне!! Ну вроди ншел в Донецке... Есть предложение??? Сколько денег??? 0504644995набереш договоримся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2013 ВСТРЕЧА!! ЗАВТРА 12 сентября ЧЕТВЕРГ! на 18 часов место парковка Кышени (если будет холодно - пойдём греться в кафешку, там всё и обсудим, если нет то гдето переберёмся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ancistr 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2013 ВСТРЕЧА!! ЗАВТРА 12 сентября ЧЕТВЕРГ! на 18 часов место парковка Кышени (если будет холодно - пойдём греться в кафешку, там всё и обсудим, если нет то гдето переберёмся А где это, а то я не из самих Черкасс. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2013 На хим поселке!!! ancistr, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2013 ОК. где ВЕЛ МАРТ знаю.у меня красная 2103 на заднем стекле решотка,на тот случай если потеряюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2013 Всих дуже був радий бачити!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2013 Взаємно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2013 всем кто был спасибо! Надеюсь неплохо время провели! Следующее мероприятие планирую выезд в Корсунь в парк, (берём девчёнок или жён у кого как романтеГа йопт!) копим деньги на бензин! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2013 Вітаю із зустріччю Ви все-таки це зробили...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2013 Андрюха спасибо!!! Коля де фото????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2013 werty, Віть, як тільки парнішка обробить і пришлють мені то заллю в нашу гілку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2013 Так всетаки де фотки??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 werty, ща проверю контакт..на почту ещё ниц не пришло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2013 тоже жду фоточег ! =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2013 Посилання Фоточки! НАРОООД!Укого есть желание собраться в пятницу или субботу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2013 я за пятницу.в суботу кпп меняю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2013 ПЯтница однозначно!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2013 пятниця !!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2013 от йолки! а хто людей обзвоне і де соберемся?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2013 в ВК всім напиши, давайте на Екваторі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2013 в ВК всім напиши, давайте на Екваторі Я ЗА!!!! На 6 часов!!!!:bm: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2013 БУДУ ! МОЖЕТ ДАЖЕ РАНЬШЕ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2013 не буду, нажаль......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах