Delfin 2 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2013 не буду, нажаль......... Жаль...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2013 Сьогодні в 19:00 ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2013 в19.00 будеш ты или общий. з бор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2013 *** це капець, собраться не можим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2013 це точно!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ancistr 2 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2013 Ага. Я про 19.00 только что прочитал. Похоже опаздываю ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2013 пардон, у меня завал был только разхлебался. надо встречу наметить заранее и всех обзвонить сообщить. Давайте след четверг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shurik 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2013 а я приехал а там никого то поехал домой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 (змінено) давайте !!! 04 жовтня, П*ятниця 19:00 !!!! Змінено 28 вересня 2013 користувачем Quattro Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 Та ну!!!! Я в рейсі!!!! Давайте на пятницю на 19 000!!! Будьласка!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 werty, ок, в п*ятницю, 19:00, 04 жовтня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 Ура!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І хочу подивитися на твій дріфт!!! Може навчусь???!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 werty, да нема питань скати не забуть взять тіки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 Добре!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2013 то що?у п'ятницю! тільки пропоную. зібратись в 17.30 -18.00.бо якщо на 19.00,це вже темно буде.та ще так як ми зіжаємось вчасно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2013 Ghjcnj hfysit ytvj;e!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2013 Всьо Агонь, пятниця 4 жовтня, 18:00 !!!! Парковка ТРЦ Екватор !!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2013 JR!!!! Ок!!! Буду на 19 00!! Але буду!!! Буду навчатися дріфту!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2013 ок, сбор обявлено. не 100% увєрєн шо буду,но якщо останусь в місті то приїду. Єслі шо - поробіть фото як Вітя їздитиме!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2013 а я приехал а там никого то поехал домой А Я!!!! Пизд..ц продорчали як два дибыла!!!! ЖДАВ ДО 20:30 КУЙ ХТО ПРИЇХАВ!!! Коля, це камінь в тівій огород!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я Чувака на тройкі з собою взяв.... а тут такка куйня!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2013 Delfin, Андрюха, я вне города был, и физически не мог прибыть. я только в 21 заехал во двор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2013 Delfin, Андрюха, я вне города был, и физически не мог прибыть. я только в 21 заехал во двор От не пиз * дів би ти!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2013 Delfin, чесна-чесна. Спитай тьоть Люду))це все із-за неї. Черкащани! Коли вип"єм? а? а то тут без поллітри не разобрацця Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2013 Тобі пить ніззя - ти пяним - буйний!!!! А на суху кожний раз тоже нізя, нада закреплять наш розпіздяйсько-неорганізованний колектив!!!! Водка конектінг піпл!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2013 Delfin, та лаана! Я ж вродь ще нікого на сльотах не бив? Тілько у Кватро машину одібрав проїхатися поки він не вдуплив що я випивший Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах