Перейти до публікації
Press

Черкащане когда встреча ???

Рекомендовані повідомлення

Прошлу пятницю приїхав на Екватор першим,до 19.00 проторчав,приїхав Delfin з чуваком на тройці,і я поїхав.Цю пятницю нажаль не буду,сьогодні вночі їду в скадовськ. повернуся завтра.в скіки не заю.Може хтось їздив в тому напрямку ,яка там дорога.(Кіровоград,Миколаїв,Херсон.)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Прошлу пятницю приїхав на Екватор першим,до 19.00 проторчав,приїхав Delfin з чуваком на тройці,і я поїхав.Цю пятницю нажаль не буду,сьогодні вночі їду в скадовськ. повернуся завтра.в скіки не заю.Може хтось їздив в тому напрямку ,яка там дорога.(Кіровоград,Миколаїв,Херсон.)

Від с.Воссіятського, Кіровоградської області і до початку Миколаїбської області, дороги нема, ями в коліно! Так що будь обережний, вони дуже западлісскі траса вродь нормальна а потом резко ями, і так постійно тіки розігнався знов..... Я проходив по обочині все, обочина роскатана 60-70 можна топить, але в якому зараз стані та обочина, доші ж були, дивись по обставинам!

Щасливої дороги

Поділитися повідомленням

anatoly4, Як Андрюха написав після Кіровограда "тимчасова ямковість доріг", і після Херсона...не помню де начинається, ну ти там побачиш..кілометра 3 повне бездоріжжя - таке враження що дорогу бомбардували. ГАЗелкою повнопривідною їхать 40 км було ще коє як.

Поділитися повідомленням

Буду їхати 5тонним хюндаєм.беру з собою регистратор,а там побачим яка дорога.Ще мені потрібно WOG-кі заправки в Мик

олаєвській,Херсонській обл?

Поділитися повідомленням

Буду їхати 5тонним хюндаєм.беру з собою регистратор,а там побачим яка дорога.Ще мені потрібно WOG-кі заправки в Мик

олаєвській,Херсонській обл?

Приїдеш - почитаєш, ты мабуть вже в дорозі!

Якшо в тебе є навігтор, а вньому IGO то на форумі 4pda.ru можна скачать POI з заправками і взагалі зі всими потрібними сервісами, кафешками, магазінами, СТО, больниці, вокзали....

Їдеш і бачиш де в тебе шо, де яка АЗС і тому подібне.....

Поділитися повідомленням

Delfin, на ПО Navitel така фішка теж є, тільки сайт травелс.уа, чи якось так..нада подивитися. Там навіть на карті черкас, Києва і одеси (це де я з ним їздив, інші міста не перевіряв) кожен світлофор зображено :ay: Якщо не місцевий то дуже допомагає орієнтуватися - чи варто розганятися, чи можна накатом їхать.

Поділитися повідомленням

ШАНОВНЕ ТОВАРИСТВО!

ПРОПОНУЮ ОРГАНІЗУВАТИ ЗУСТРІЧ БЕЗ АВТОМОБІЛІВ!!!

Так би мовити, алко-тур по сумнівним закладам нашого чудового міста!

Для зміцнення нашого колективу!:az:

Поділитися повідомленням

ЗАВТРА ВСЕКЛУБНЫЙ еКО СБОР "БЕЗ МАШИН"

ПОД ДЕВИЗОМ: "СПАСЕМ ПРИРОДУ"

ВРЕМЯ: 18:00

МЕСТО: ПИЦЦЕРИЯ "ЧЕЛИНТАНО" ул. Б.Вишневецкого (напротив Гор. Совета)

С СОБОЙ ИМЕТЬ: ХОРОШОЕ НАСТРОЕНИЕ!

ВСЕМ БЫТЬ ОБЯЗАТЕЛЬНО!!!

П.С. для Каляна:

Зображення

Поділитися повідомленням

Delfin, по ЖыПыэснику координаты скинь? :multi:

[color="Green">ЗАФФТРА ПАТНИЦА 11 октяБРЯ на 18 ноль-ноль собираемся хоть и на площе ЛЕнина (Соборной ныне, адин хеГ помним её как чЛенина) И отписаться кто будет!!!

[color="Red">У КОГО ЕСТЬ СВЯЗЬ С КЛУБНЯМИ - ПОЗВОНИТЕ, ПЕРЕДАЙТЕ! НУ НЕТУ У МЕНЯ БАБЛА НА МОБИЛЬНОМ ОБЗВАНИВАТЬ!

anatoly4, и в литраже и в валюте!

Delfin, стриптизёрш заказывать будем? иль можно с Анютой приходить? провокативных ситуаций не бут? А то ж моя Анюта нас обоих уложит если чо)) :multi:

Поділитися повідомленням

Delfin, по ЖыПыэснику координаты скинь? :multi:

ЗАФФТРА ПАТНИЦА 11 октяБРЯ на 18 ноль-ноль собираемся хоть и на площе ЛЕнина (Соборной ныне, адин хеГ помним её как чЛенина) И отписаться кто будет!!!

А ТРЕТЬЯ ТРУПА СОБИРАЕТСЯ НА ТОРГАШЕ, 11 октяБРЯ на 18:10:az:

Поділитися повідомленням

Ай зря не пришли! так харашо посиділи, погуділи, заказали клоунів і стриптизерок! Було классно. Так шо Кватро со своїм раллі, і ті хто не прийшов пропустили багато! Отак! Да, Андрюха?

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз