anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2013 Прошлу пятницю приїхав на Екватор першим,до 19.00 проторчав,приїхав Delfin з чуваком на тройці,і я поїхав.Цю пятницю нажаль не буду,сьогодні вночі їду в скадовськ. повернуся завтра.в скіки не заю.Може хтось їздив в тому напрямку ,яка там дорога.(Кіровоград,Миколаїв,Херсон.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2013 Прошлу пятницю приїхав на Екватор першим,до 19.00 проторчав,приїхав Delfin з чуваком на тройці,і я поїхав.Цю пятницю нажаль не буду,сьогодні вночі їду в скадовськ. повернуся завтра.в скіки не заю.Може хтось їздив в тому напрямку ,яка там дорога.(Кіровоград,Миколаїв,Херсон.) Від с.Воссіятського, Кіровоградської області і до початку Миколаїбської області, дороги нема, ями в коліно! Так що будь обережний, вони дуже западлісскі траса вродь нормальна а потом резко ями, і так постійно тіки розігнався знов..... Я проходив по обочині все, обочина роскатана 60-70 можна топить, але в якому зараз стані та обочина, доші ж були, дивись по обставинам! Щасливої дороги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2013 anatoly4, Як Андрюха написав після Кіровограда "тимчасова ямковість доріг", і після Херсона...не помню де начинається, ну ти там побачиш..кілометра 3 повне бездоріжжя - таке враження що дорогу бомбардували. ГАЗелкою повнопривідною їхать 40 км було ще коє як. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2013 Буду їхати 5тонним хюндаєм.беру з собою регистратор,а там побачим яка дорога.Ще мені потрібно WOG-кі заправки в Мик олаєвській,Херсонській обл? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Quattro 5 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2013 завтра на 18:00 на Екваторі, не завтикайте !!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2013 Буду їхати 5тонним хюндаєм.беру з собою регистратор,а там побачим яка дорога.Ще мені потрібно WOG-кі заправки в Миколаєвській,Херсонській обл? Приїдеш - почитаєш, ты мабуть вже в дорозі! Якшо в тебе є навігтор, а вньому IGO то на форумі 4pda.ru можна скачать POI з заправками і взагалі зі всими потрібними сервісами, кафешками, магазінами, СТО, больниці, вокзали.... Їдеш і бачиш де в тебе шо, де яка АЗС і тому подібне..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2013 Delfin, на ПО Navitel така фішка теж є, тільки сайт травелс.уа, чи якось так..нада подивитися. Там навіть на карті черкас, Києва і одеси (це де я з ним їздив, інші міста не перевіряв) кожен світлофор зображено Якщо не місцевий то дуже допомагає орієнтуватися - чи варто розганятися, чи можна накатом їхать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2013 ШАНОВНЕ ТОВАРИСТВО! ПРОПОНУЮ ОРГАНІЗУВАТИ ЗУСТРІЧ БЕЗ АВТОМОБІЛІВ!!! Так би мовити, алко-тур по сумнівним закладам нашого чудового міста! Для зміцнення нашого колективу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2013 о! Афігєнна пропозиція! Я двома руками і ногами ЗА!!! На коли пятниця?субота?неділя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2013 Пятниця звичайно!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2013 Та імунітету!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2013 ЗАВТРА ВСЕКЛУБНЫЙ еКО СБОР "БЕЗ МАШИН" ПОД ДЕВИЗОМ: "СПАСЕМ ПРИРОДУ" ВРЕМЯ: 18:00 МЕСТО: ПИЦЦЕРИЯ "ЧЕЛИНТАНО" ул. Б.Вишневецкого (напротив Гор. Совета) С СОБОЙ ИМЕТЬ: ХОРОШОЕ НАСТРОЕНИЕ! ВСЕМ БЫТЬ ОБЯЗАТЕЛЬНО!!! П.С. для Каляна: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2013 хорошое настроение -ето в литрах?или нацеональной валюте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2013 Delfin, по ЖыПыэснику координаты скинь? [color="Green">ЗАФФТРА ПАТНИЦА 11 октяБРЯ на 18 ноль-ноль собираемся хоть и на площе ЛЕнина (Соборной ныне, адин хеГ помним её как чЛенина) И отписаться кто будет!!! [color="Red">У КОГО ЕСТЬ СВЯЗЬ С КЛУБНЯМИ - ПОЗВОНИТЕ, ПЕРЕДАЙТЕ! НУ НЕТУ У МЕНЯ БАБЛА НА МОБИЛЬНОМ ОБЗВАНИВАТЬ! anatoly4, и в литраже и в валюте! Delfin, стриптизёрш заказывать будем? иль можно с Анютой приходить? провокативных ситуаций не бут? А то ж моя Анюта нас обоих уложит если чо)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2013 Delfin, по ЖыПыэснику координаты скинь? ЗАФФТРА ПАТНИЦА 11 октяБРЯ на 18 ноль-ноль собираемся хоть и на площе ЛЕнина (Соборной ныне, адин хеГ помним её как чЛенина) И отписаться кто будет!!! А ТРЕТЬЯ ТРУПА СОБИРАЕТСЯ НА ТОРГАШЕ, 11 октяБРЯ на 18:10:az: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2013 Delfin, дааа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2013 Їду на Київ ..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Ай зря не пришли! так харашо посиділи, погуділи, заказали клоунів і стриптизерок! Було классно. Так шо Кватро со своїм раллі, і ті хто не прийшов пропустили багато! Отак! Да, Андрюха? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 Как у вас тут все серьезно, также хочу присоединится к клубу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 14 жовтня 2013 arfey, следи за темой, появляйся на слеты в Черкассах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2013 _ВаряГ_, ок, при первой же возможности. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2013 Где и когда в ноябре собираемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2013 Я за любую суботу!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2013 я тоже поддерживаю субботу, ну только не эту- надо скупиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2013 на след субботу могу быть только в 21 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах