anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2013 Блин, не смог приехать, так как сломалась коробка. Передачи не переключаются пока заведен двиг, еле доплелся до гаража Привет.Как коробка.или не в кпп дело? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2013 (змінено) В четверг за. anatoly4, угадал. Ушла тормозуха из бачка. Я уже купил главный и нижний цилиндры сцеп. Потекли оба. Вообще, я очень хочу встретится с одноклубниками. Ваз - это моя первая машина. Взял чтобы научится ездить после долгого перерыва. А в ремонте я вообще 0)))) Змінено 19 листопада 2013 користувачем arfey Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2013 Привет земляки. Как и где купить наклейку клуба? С ув. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 Любі друзі, я так розуміющо зі збором в четвер пролітаем,чи може ми дізнаемся про це аж у вечері за годину до.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arfey 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2013 Предлагайте время и место Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2013 [color="Magenta">Предлагаю 30 ноября на парковке Экватора!! Есть и время всех предупредить и самому подготовится!!! На 11:00 !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2013 я за!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2013 Привет земляки.Как и где купить наклейку клуба? С ув. Наклейку не сразу наклеиваю, у нас постановление, что надо явиться на слётах клуба, пройти несложный тест, и потом сдав предварительно денюжку, и я делаю заказ наклеек. werty, Пасиба)) Меня опередил но время и день угадал точно))) СБОР 30 ноября на 11 парковка Экватор. Я позже вконтакте порозсылаю приглашения,времени тупо не хватает, думаю завтра разошлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2013 Ребяьа поосьба отписаться кто будет!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2013 Буду! Любой ценой в бинтах но буду!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2013 БУДУ!!!!!! Наклейку не сразу наклеиваю, у нас постановление, что надо явиться на слётах клуба, пройти несложный тест, и потом сдав предварительно денюжку, и я делаю заказ наклеек. werty, Пасиба)) Меня опередил но время и день угадал точно))) СБОР 30 ноября на 11 парковка Экватор. Я позже вконтакте порозсылаю приглашения,времени тупо не хватает, думаю завтра разошлю. _ВаряГ_ адресок вконтакте неподскажиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2013 С такой активностью........... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2013 буду за 6-тех.итого нас уже 8. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2013 anatoly4, смотри личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2013 Ау!"!! Что делаем?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2013 працюемо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2013 Та я за завтра!!??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2013 та я зрозумів!пока нічого не відміняеться,та я важжю що вже пізно щось відмінять. я буду!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2013 Збираємося! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2013 Поддерживаем!!! Может хто зашел сюда!!! Все на Встречу!!!!:evil: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2013 Большая благодарность всем кто пришел и пришкандыбал Надо будет как то повторить перед НГ но в баре собраться... кто за? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2013 anatoly4, Дякую за запчастини!!!! Були раді всих побачити!!!!! Дякуємо всим! arfey, Ти був??? Кто був на ще незробленній копійчині з паном фотографом ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2013 werty, і тобі велике спасибі що кинув обяву, поки я був без вільного часу і Інтернету. П.С. Арфея не було...у Тьомки зелена копійчинка...теж цікаво хто був.. anatoly4, теж велике спасибі що обзвонив тих, кого я не зміг набрать, по причині відсутності коштів на рахунку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2013 _ВаряГ_,не вопрос,нужно будет обращайся,токо зарание збросиш список телефонов.чем смогу тем помогу.рад был всех увидеть. werty,і тобі спасибі за аморти,уже поставив,свої елі зняв позакіпало.надіюсь скоро зустрінемось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2013 anatoly4, Краще стало чи ні??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах