JlEHIH 6 Скарга Опубліковано: 7 червня 2014 хм... ну давайте попробуем что-то придумать, всё равно завтра свой подсолнух не буду пока делать, праздник как ни как. Хотя завтра врятли, мало кто будет знать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 8 червня 2014 Главное желание. по поводу Смелы... тут, бляха, 3 км проехать по Черкассам западло, а то ж в Смелу ехать!"це ж бензын!" Будем собираться с теми кто приезжает и кому интересно повидаться и пообщаться, у кого есть желание, а место сбора тут не при чем. Аналогично на встрече с поездкой решили - собрались-поехали, а не ждать пока соберемся все, потому что будет как всегда у того одни проблемы, у того пьянка, у того срачка напала, у того бензин из бака испарился и тд. Вобщем-то и весь итог сходки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 8 червня 2014 То желающих как всегда нет? JlEHIH, так собираемся или как? Ты сейчас где находишься, в Орловце? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
JlEHIH 6 Скарга Опубліковано: 8 червня 2014 Да, я в Орловце, работаю только в Смеле. Та и сегодня был загружен целый день. Надо на какой-то всеобщий выходной, и обговорить заранее что,когда и где. А то вроде у всех и есть желание, а возможности нету. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 8 червня 2014 JlEHIH, я могу еще завтра или через недели две, не раньше. Напиши мне в личку свои контакты для связи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
JlEHIH 6 Скарга Опубліковано: 8 червня 2014 baycer, скинул в личку, но завтра уже день розписан, с 8 утра занят буду. Лучше определиться с датой заранее, может ещо кто-то подтянется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Привіт! Знаю що ситуцація в країні не дуже, і ціни на паливо високі, та все ж можливо знайдуться бажаючі пітримати. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Shtryl, я за пробег, но думаю что будет целесообразней по городам произвести пробеги. все в ев явно не сьедутся - бензин пипец кусается, падла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ancistr 2 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2014 Отписался в соседней теме, но, на всякий, случай продублирую тут. Я за пробег. Но в нынешних условиях, думаю, лучше провести пробеги по городам и, если получится, делегировать участников от каждой области для общего пробега. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2014 Я .БУДУ 14.09.14.КТО ЕЩО? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ancistr 2 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2014 14.09.14 дежурю на работе, так что, к сожелению, быть не смогу. Но душой я с Вами. Всем привет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2014 ancistr, Макс говорил за тебя, я после встречи свяжусь сообщу всё что решим. Я буду естесно..не знаю на машине или нет, но буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2014 _ВаряГ_, Я не смогу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2014 А кто будет на авто заезжать от самолета? Чтоб меня подвезли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2014 baycer, я за 2 остановки от самолёта, но скорей всего пеший буду, если сегодня не соберу карб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2014 я за 2 остановки от самолёта, В какую сторону? если сегодня не соберу карб Давай к Жорику за помощью, кстати и его приглашай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2014 baycer, через мост на химпасс. как раз по ходу как добираться на место слёта. к Жорику я чнонз недельки 2 буду ехать, сейчас этот прочистить, и потом средину нафик с теми нарезами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GarretT_13 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2014 ну что? никак? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2014 GarretT_13, что, никак? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GarretT_13 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2014 , что, никак? ну тема как называеться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 GarretT_13, Как бы я тебя не пойму... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 GarretT_13, Как бы я тебя не пойму... Він питає када встрєча? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 Andriy1352, тож не встреча, а «Автопробіг в підтримку АТО» 28 вересня!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 Всеодно побачитесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 Автор "Варяг" Добрий день шановні ВАЗо-, та іноводи! Пишу від імени президента черкаської філії всеукраїнського автоклубу ВАЗ2101 та классики. Розумію, що зустрічі нерегулярні, але прошу проявити свідомість та 28 вересня (неділя) провести автопробіг містом, та зібрати кошти, необхідні бійцям АТО. Збір коштів проводитимуть волонтери з посвідченнями, також вистроїмося для фотосесії прохожих, тому велике прохання до 28 вересня наполірувати своїх улюбленець. Деталі пробігу,маршрут, та розклад будуть ще уточнюватися. Обговорення тут Посилання I ця тема вже е, користуйтесь пошуком! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах