GarretT_13 1 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 , Как бы я тебя не пойму... тема называеться "когда встреча?" вот я и спрашиваю не намечаеться в близжайшее время? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2014 GarretT_13, в цю недiлю зустрiч! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2014 GarretT_13, выше ж было написано 14 числа был слёт. теперь организовываем на 28 число автопробег. пока что не всё ясно т.к много нюансов, а у меня на работе много **ли. плюс лишний раз подтверждение что местным властям ничего не надо, кроме как прибыльные праздники города, которые им в карман ручейком занесут денюжку, а АТО и так проживет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2014 звіт зустрічі 28 вересня Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2014 Хотел в конце недели организовать встречу, но не вышло! Пережил миниоперацию и теперь не хожу временно, т.к нога забинтована и побаливает. Следующую встречу загадывать не буду, ну провести смогу не раньше чем через 2 недели, когда уже начну уверенно ступать. Прошу прощения у Черкасской ветки, но данные события не зависили от меня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2014 Думаю нічого страшного не трапиться,якщо ми всі разом приїдем до тебе,тож якщо більшість буде за,накривай на стіл та чекай..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2014 anatoly4, ооо!я б за!))) а то день починається з поїздки на перевязку, уколів, поїздка додомуі потом сутки лежмом і нозю на подушку (шоб вище була) і лежу рахую площу,обєм потолка, відтінки кольорів на потолку...ще рахую горобців що пролітають в вікно...короче скучно до тошноти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2014 (змінено) *************************************************************** Змінено 6 грудня 2014 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 АГОО))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))В.де всі.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 anatoly4, тута всi. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2014 Прийом-прийом! werty, до речі, Віть, коли в гості забіжиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 ШО? ДЕ? КУДА? КОЛИ? 8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GarretT_13 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 ШО? ДЕ? КУДА? КОЛИ? 8 ) [1] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 ШО? ДЕ? КУДА? КОЛИ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2014 Шо ви шокаєте??? Дві неділлі весіло моє запрпонування на Єкваторі пожарити шашлик!!! Всі морозились!! Тепер шокають!! Взавтра на єкваторі давайте пожаремо шашлик!!! 093 233 97 76!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Delfin 2 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2014 Класно вам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2014 А тобі??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2014 я за. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anatoly4 5 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 Уважаемые друзья! Разрешите от всей души поздравить вас с наступающим Новым годом и Рождеством Христовым! Уходящий год, наверное, стал самым непростым годом . Но, не смотря на возникающие сложности, мы с вами продолжаем тесно и продуктивно общатся, и с уверенностью смотрим в будущее. Хочется пожелать, чтобы наступающий 2015 год принес мир в Украину, стабильность и процветание, радость и любовь в наши семьи! 2 werty та baycer відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GarretT_13 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2014 можно встретится) выпить по балтике ноль) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexander Luchin 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2015 можно встретится) выпить по балтике ноль) Нужно! Когда и где? как ни как уже прошли все праздники! Пора организовать массовую встречу!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 на ці вихідні не виходить, ось сьогодні тільки з відрядження, і завтра не знаю, а с пятниці і по понеділок знову в відрядженні за 100 км! і роботи достобіса виконать. тому зустріч в перші вихідні лютого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2015 8 лютого на парковці епіцентра (частина парковки що ближче до кільця) збираємося на 15:15. В програмі зустрічі допомогти одноклубнику Петру Bes, в кого є можливість здати кошти приносимо, я обовязково переведу Андрію HDRing'у, котрий слідкує за подіями і реагує на потреби медиків, котрі рятують нашого одноклубника-героя! Прохання максимально розповсюдити повідомлення про зустріч сред наших! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ancistr 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2015 8 го дежурю, поэтому приехать не смогу. Но душой я с Вами. Всем передавай привет! Насчёт Петра - сбросишь номер карты, как только зарплату получу - постараюсь перевести копеечку! 1 _ВаряГ_ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2015 Саня привет! Это та карточка, что я тебе говорил! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах