nemez 757 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Creativ4eg, ощущение будто ты в первый раз увидел тепловой экран, как на подушке, так и на стартере Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 В мене його нема. І шо?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Creativ4eg, ощущение будто ты в первый раз увидел тепловой экран, как на подушке, так и на стартере не поверишь. никогда не видел, у клубня недавно увидел. потом еще на паре машин. и тут вот увидел. их обычно просто выкидывают, насколько я знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Andriy1352, у цього археологічного артефакту є тепловий екран між вихлопом та впускним колектором А у тебе вихлоп ізольований? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Andriy1352, у цього археологічного артефакту є тепловий екран між вихлопом та впускним колектором А у тебе вихлоп ізольований? Мій вихлоп нічого не боїться)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 двигло на мойку с химией и керхером, и под разбор) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Diptown, Подумал бы ты за рейку ГУРовскую. Режим барыга включил: Надумаешь за рейку ГУР у меня есть что предложить. И даже с насосом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Andriy1352, То тобі здається. Від наявності теплоізоляції вихлопа залежить ККД твого двигуна - вихлоп, якщо не віддає температуру, то у вихлопних газів зменшена густина та вони швидше покидають вихлопну систему. Термобинти, склотканина. Саме це застосовується у авіації. Інший момент - це вплив на увесь гамуз, який довкола - саме впуск та різні гумові плюшки, стартер з його обмотками, тощо, на спортивному авто вихлоп досить гарячий - павуки вночі можуть світитися Тобто, тут питання не тільки впливу на подушку - фіг з нею, з подушкою 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2015 Добре. Обкатаю-обмотаю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Так этот БОШ МП7 нормальные мозги??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Так этот БОШ МП7 нормальные мозги??? в основном все говорят у кого бош мозги на классике что на инже жигуль не едет. Лучше взять Январь 5.1 и с прошивкой поигратсья, и поедет аж бегом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 ну мозги как мозги, ничего сверхестественного, но и не ЖМ старый... у кориша на 09 расход с ними 7-7.5 литров, у брата с ЖМ-ом к примеру как то 10 получается... коришу его чиповали, то есть прошивку там даже можно поменять (правда у меня не получилось это сделать), так там мелкие заводские погрешности убраны и поднят на пару градусов УОЗ, вот отсюда у него и расход такой и приемистость... посмотрел - ДФ на моторе нету, я думал на всех ШНивах он стоит, а тут видать с этими мозгами его нету, но то такое... так что думаю нормально всё получится! собери низ сток, голову ковырни немного с коллектором, это реально всё самому сделать, можно клапана Т-образные и будет веселый моторчик довольно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 посмотрел - ДФ на моторе нету, я думал на всех ШНивах он стоит как то не на всех оно стоит, есть еще голова 21214 под дф кстати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 Emissions, так тут есть отливка по ДФ и есть она на всех 214, просто отверстия не на всех... я отверстие тоже сам делал под датчик... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 червня 2015 аааа, вон оно что Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 липня 2015 Як справи з двигуном? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2015 Уже разобрал готовлюсь к расточке и шлифовке колена как сделаю и покрашу пофоткаю затравка для интереса: я тут посидел, почитал как меня тут покритиковали что ехать будет не ахти, решил будет турбо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2015 будет интересно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2015 решил будет турбо покупай сразу пару запасных редуторов)) а еще лучше от бЭмЭвЭ сразу поставить))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2015 та ладно, он у Макара турбо и мост классика и норм чухает) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2015 Кстати ни у кого нет Января 5,1 не нужного? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2015 гы наивный) глянь на 2108 форуме, там бывают продают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2015 могу поискать номер чувака с Харькова или откуда то он, брат у него месяца два назад брал 5.1 себе, тот занимается такими делами, сейчас вроде говорил 5.1 нет оригинальных но есть Микасы переделанные под 5.1, там по сути одно и то же... сландо терроризируй)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Diptown 8 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2015 Спасибо за наводки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 11 серпня 2015 вот он - 093-62-22-381 Максим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах