BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 6 січня 2009 Оке, оке... будем думать и соображать глядя на количество народу. зы: я не буду на машине (гора, снег ибать я) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2009 Мож и приеду ещё не знаю. но хачу давно не ганял.в этом году ещё не разу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 8 січня 2009 Темболее пока снех лежит - нада бы.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet-vet 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2009 я не буду на машине на лисапеде приезжай, прдрифтуешь, лишь бы лошадок хватило Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 9 січня 2009 обязательно)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2009 Граждане кировоградцы,что за затишье,почему не собираемся? Хде товарищ региональный представитель? :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2009 :oops: Да, да... где же ты? ))) Сейчас у каждого свои, поважней, проблемы... кое-кто даже не в городе... вообщем как стабилизируется ситуация, всё будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2009 BROtheR Да,да...Кто же не в городе? :gaz: мы друг друга поняли :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 не))) Шумахер не в городе) Ну и ты, наверное))) если не прогуливаешь ^_^ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2009 абсолютно верно. Я нахожусь уже месяц в городе Харькове. Видел здеся одноклубников. 16 числа буду в Кировограде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2009 Shumaher Передавай привет иногородним одноклубникам от кировоградских одноклубников Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2009 +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 йо-хо-хо парни, как вы смотри на то что бы встречатся каждую неделю вечером? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 BROtheR Тоесть каждое воскресенье или каждый день вечером? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 Тоесть в любой один день недели +вечером. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shumaher 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 Надабна подумать но я думаю мало кто будет приезжать мы не можем раз в сезон нормально собраться. хотябы раз в месяц хотя летом я бы не против вечерком потусить тем более тепло будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 Вот вот) после работы\учёбы пивка попить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Toshka 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 Пивка попить, а кто развозить будет пьяные тела??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 :gaz: я)))) безалкогольное есть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 Фото с пробега на ДР Копейки: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2009 6-ая фотка зачед Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutak 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Всем Хай! Ну то когда следущая встреча! BROtheR видимо пытался дозвониться но мой тел. с розгона ударился головой об стенку и потух Оставлю свой домашний! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Привет, Андрюш!!!111 У тебя всё нормально?! зы: звонил звонил........ зы.ы: оставляй! зы.ы.ы: встреча ВАЗ Клуб Кировоград будет 2-го или 3-го мая. Я еду, можешь подтянутся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutak 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 BROtheR 2-го выходной БУДУ! 3-го працюю! два семь 0 четыре 0 семь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Принял Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах