Уже задумался чтобы купить TRS, Жалко в центргазе поштучно нету
А что мешает скооперироваться с кем то и поделить 4 на 2их?) Лично я так сделал)
Відправлено 26 березень 2019 - 22:05
Уже задумался чтобы купить TRS, Жалко в центргазе поштучно нету
А что мешает скооперироваться с кем то и поделить 4 на 2их?) Лично я так сделал)
Відправлено 26 березень 2019 - 22:42
Кто на чем щас ездит? Дайте совет какой нибудь для принятия решения!
Короче месяц назад делал чуваку ходовку,он попросту оставил денежку и сказал на твой выбор я замарачиваться не стал взял Белебей по заводу по 150 грн/шт, промазал и в путь, себе также перебирал ходовку и установил обычные Белебей.
Відправлено 26 березень 2019 - 23:10
хз, начитался здесь форум в свое время, захотелось чет 7.
а чего такой малый кастор?
сказали на регулировке мол если захочешь больше 7 то надо шпильки длинее тулить в балку.
Это же нафарник! ©ВАНО. In Bass We Trust
Відправлено 27 березень 2019 - 10:28
А смысл менять низ или верх?
Если лезешь в ходовку делай хорошо. Все шаровые замена.
Делай развал и гоу на 12-20тыщ забыл.
ну не знаю... при замене шаровых делать развал..? Это ж не рулевые наконечники и не замена рычагов, где ты сбиваешь настройки полукольцами.
Всегда просто меняю шаровые и просто езжу. По моему опыту - лучше менять парой: низ или верх. Менять все 4... ну ок, а смысл? Нормальные шаровые нормальных денег стоят.
Да, свой выбор остановил на ТРЭК Чемпион и ТРЭК Спорт. Никогда не подводили.
Відправлено 09 квітень 2019 - 13:43
а может кто ссылочку дать, как нормально можно шаровые проверить?
обычно ставлю опору под амо и трубой поперек колеса(под низ) покачиваю+монтировкой на верхней шаровой
Разгрузить шаровые, попросить помощника хорошенько пошатать колесо вверх-вниз. При этом даже небольшой люфт будет ощущаться рукой, если ее приложить к шаровой
Відправлено 07 вересень 2024 - 20:39
Відправлено 09 вересень 2024 - 20:24
А що тепер вже ніхто не реставрує собі ті шарові? Я ще років 30-40 назбирав собі на смітнику відро тих шарових та рульових і тепер тільки раз на два роки перебираю їх і змащую. Кілька раз з тих пір ставив новенькі - майже відразу риплять і вириває. Одна новенька проїздила два тижні по Львову - це ще у 1990 році.
Перед встановленням перевірте верхню кришку напильником - хоч гартована, чи ні. Ну і переконатися, що там нормально змащено.
Відправлено 11 вересень 2024 - 20:01
VETERAN,я б спробував, але іх же потім заварювати треба бо неразборні вони, а варити нема чим. Ще б не погано вкладиш змінити, а їх ніде окремо не бачив.
І я коли знимаю шарову, перевіряю і якщо хоч якись шат є - то вибраковую, хз мож хтось і забив би на це. Так от я сильно сумніваюся що хоч якась реставрована таку перевірку пройде. Але то лише здогадки..
звичайно закалене не завадить, але ж там типу вкладиш треться, а не корпус?
перевірте верхню кришку напильником - хоч гартована
А гарну смазку по любе треба добавляти, типу шруса LM. Шкода, не по запасся я їм колись по більше, тепер ось санкції і т.і., фіг знайдеш нормального.
Відправлено 11 вересень 2024 - 20:43
эмм какие санкции? в Украине?
А гарну смазку по любе треба добавляти, типу шруса LM. Шкода, не по запасся я їм колись по більше, тепер ось санкції і т.і., фіг знайдеш нормального.
А що тепер вже ніхто не реставрує собі ті шарові? Я ще років 30-40 назбирав собі на смітнику відро тих шарових та рульових і тепер тільки раз на два роки перебираю їх і змащую. Кілька раз з тих пір ставив новенькі - майже відразу риплять і вириває. Одна новенька проїздила два тижні по Львову - це ще у 1990 році.
Перед встановленням перевірте верхню кришку напильником - хоч гартована, чи ні. Ну і переконатися, що там нормально змащено.
дед нормальные шаровые ходят, трек trs, хз, года три если не больше... И машина не стоит.
Відправлено 11 вересень 2024 - 21:59
Бувають різні. Колись були розбірні. І без пластика - метал по металу. Зовнішня кришка була гартована. Тепер роблять металеву кулю в пластику. Я маю пластикові вставки, але не люблю ту конструкцію - часто риплять і туго крутяться.
неразборні вони
Можна розколоти і зварювати не потрібно - стискається болтами. Залиті пластиком нема сенсу колоти, хіба для заміни того пластику.
Внучок, три роки для мене не термін - рахую тільки десятиліттями.
дед нормальные шаровые ходят, трек trs, хз, года три если не больше...
Як там - вчорашні прильоти не зачепили, чи то не по твоєму місту?
Відправлено 12 вересень 2024 - 04:56
рядом
Як там - вчорашні прильоти не зачепили, чи то не по твоєму місту?
Відправлено 12 вересень 2024 - 20:15
рядомПовезло... А у моїх знайомих всю родину вбили - тільки батько вижив - пішов води попити. Якби не пішли ховатися, а залишилися б у спальні - були б живі.
чув цю історію... так а де ховалися?
0 користувачів, 0 гостей, 0 схованих користувачів