borzoj 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 Цікавить таке, є два трамбльори по ходу від двигуна 011 і 03 . Різниці в довжині валика. Чи нормально буде просто з одного трамбльора на другий перекинуть валік і поставить на 011 двигун ???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Стас_Копейка 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 перекинь шток и нет проблем а лутше постав БКЗ и трамблёр навсегда выпадет из проблем а также контакты и цокотение пальцев при низком октановым числом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 А ще ліпше купити іномарку і не паритись. Дякую Якби БСЗ можна було дістати за 100грн то я б і не парився. А так маємо що маємо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2011 а лутше постав БКЗ и трамблёр навсегда выпадет из проблем аж ніразу не випаде з проблем. в мене за рік 2 рази летів датчик хола і поломались грузи регулятора. вічного немає нічого. ломається все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andryuha 29 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2011 аж ніразу Скажем поубавится проблем.Я нашел БСЗ за 50 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах