Sershal 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 Хорошо что напомнили. Через неделю начну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dron1989 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 А где красил ?ато мне уже пора.Эх та и варить нужно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 18 березня 2009 Dron1989 Он маляр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kronos 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2009 Sershal дааааааа машинка оболденная всё замечательно(заметная машин :D )но сцуко скокоже енто время надо.Ты так и ненаписал(если я непропустил),что придумал с передней ступицей? и ещё вопрос кокое полезное действие жабр на копоте и креле? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
finn 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2009 Sershal Машину делаешь супер!! Идеи с капотот и дисками на 5 шпилек реально нравятся. :good: А от чего брал петли для открывания капота в обратку? и много ли времени убил на его центровку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 27 травня 2009 Sershal и как ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MAFIK 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 что стало с проектом??? все с захлёбом и упоением (не тем, что мокрое ) прочитал!!! Вот это МЕГА работа, МЕГА стайл, МЕГА, МЕГА.... :twisted: ..и еще раз МЕГА :D СУПЕР!!!!! хочу еще информации и фоток!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sershal 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 На днях вернусь к проекту. За зиму думаю доделать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Ураааааааа)))) Вернулся)) уже заждались) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sershal 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 MORDA :tsr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 УРАААА!!! :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 УРРРАААА!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Давай-давай! Очень нравится! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mitiy 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2009 буду не много словен. слов нет) не пожалел что тему прочитал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
M&M'S 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 Ну где же автор? Почему все стало? Машинка супер! молодец! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 14 січня 2010 ау!! ппц как надоело ждать!! :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
evgenylim 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2010 Завтра поеду к Сереге свой спортвагон на ремонт оставлять, поспрашиваю как да чо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 27 березня 2010 постареть можно когда дождусь обновления! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Myxa_M 1 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2010 да видно ситроен отнял все силы и заморозил копеечку... я твой дизайн рёбер подглядел и теперь себе сделаю так же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2011 Будет ли продолжение =))? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах