nazgul 40 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Zir, как клапан погнешь? а вообще приспособу для рассухаривания покупал за 20 грн год назад, думаю не мегодорого, можно и отдать за удобную ручку =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Zir, к Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Zir, не поверю что ударом трубкой по тарелки возможно погнуть клапан =))) это если только в торец клапана, который торчит, бить, перпендикулярно, 35 грн щас считаю уже не деньги =)) минимум один раз съездить ан работу и назад =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 Zir35 грн щас считаю уже не деньги =)) [/QUOc Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2012 Особенно если под рукой сварка,болкарка и тиски Заказываешь колечко у токаря по размеру тарелки и с помощью вышеперечисленных инструментов и 10-15 квадрата делается нормальная приспособа. 82на66 Стремно с такой расточкой. 3мм всё-таки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2012 3мм всё-таки 3 мм чего??? ничего стремного в 82-х на 011 блоке нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 Заказываешь колечко у токаря по размеру тарелки и с помощью вышепереч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 Zir, странно, маловатая стенка... у меня 5.5 осталась... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 Zir, странно, маловатая стенка... у меня 5.5 осталась... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2012 =) та ну в 84 че-т стремновато точить =)))) если только шатуны еще сунуть 144, что б снизить нагрузку на цилиндры =)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 Еще одно *ленивое* приспособление Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2012 Пару недель назад отремонтиро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2012 Сегодня по совету нашего Одноклубника alexdoc переделал газовую педаль. Впечатления самые благоприятные. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 А відстані від поліка до педалі вистачає ,для максимальної подачі палива? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Еще одно *ленивое* приспособление. Для напрессовки сальников клапанов Сегодня по совету нашего Одноклубника alexdoc переделал газовую педаль. Как раз то что нужно и трамблер валяется и сальники клапанов уже как раз нужно менять, а педаль очень актуально - тоже надоело ногу почти под 90 градусов держать. Мне б еще под зад кто дал чтобы все сделал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Давайте забанимо zootechnikа, до моменту, поки не виложить фотографію вирівняної педалі. Я давно вже так вирівняв - набагато легше їхати. Тільки у мене стокова пластмаска замінена на металеву накладку, куплену в магазині - типу "тюнінг". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 VETERAN, фото в студию =)))) для наглядности Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 А відстані від поліка до педалі вистачає ,для максимальної подачі палива? П Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Рівняв я без нагріву - стиснув то місце маленькими тисочками - пруток і вирівнявся (маленькі нерівності не рахуються ). А накладка на педаль мала в комплекті хомутики - ними і закріпив. Всієї роботи на 15 хвилин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 Давайте забанимо zootechnikа, до Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2012 У страшеннiй панiцi покинув усi справи i побiг помив машинку...Навiть кольоса. Мало чого... Ну він же сам просив. Мне б еще под зад кто дал чтобы все сделал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2012 Ну він же сам просив. Машину помив і колеса також. павуків з багажника вигнав на волю. Над тягою пока думаю - тисків немає, автоген буде вільний з понеділка. Поки що думаю зняти іі повністю і на газу розігріти Я у минулому роцi хотiв трохи пiдiгнути i вiдломив *наживо* Ну я тоже вже загорівся гнути - але вчасно отримав консультацію: Сиджу, значить, в машині і роздивляюся на тягу і не пойму що і куди гнути - і тут звонок від Zir - ту-то все і стало на свої місця, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2012 Сегод Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2012 (змінено) Ось посилання на картинку Zir Посилання . " rel="external">Посилання Молодець - оригінально придумав. Я спеціально ставив біля мотора - щоб нічого в салоні не капало. Змінено 9 квітня 2012 користувачем VETERAN Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2012 Дякую за допомо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах