Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2010 evo968, привіт! А я на "первомайкє". Якщо проблеми в дорозі чи що, дзвони 8(098)6924408 може допоможу чим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANUBIS4490 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2010 Всем привет! КРИВБАСС РЕСПЕКТ!))) Центрально-Городской район!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорь21011 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2010 район артёма!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2010 Игорь21011, привіт земляк.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TURBOVAZ 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 Всем привет , я с Социка . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
жека79 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 Всем Привет!!!!Я с Восточного-2!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexandros 2 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2010 Прювет!Я за клуб,,Копейки,, карбюраторщик класс- Гоша на ЮГОКе.Делаю тока у него. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
schnurok 3 Скарга Опубліковано: 10 січня 2011 Привет! Живу на 4-м заречном. Все кроме сварки делаю сам, А развал только на бывшем автовазе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2011 schnurok, не зрозумів, де це ти розвал робиш? о_О Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
schnurok 3 Скарга Опубліковано: 11 січня 2011 Бывший автоваз на заречном Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexandros 2 Скарга Опубліковано: 15 січня 2011 Будут проблемы, обращайтесь 067-521-20-35. Чем могу тем памагу !8 ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENSIK 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2011 Привет мужикам с КРИВОГО РОГА я тоже с КРИВБАССА давай обеденятся вместе веселей я только за живу на 5 Горняцком копейководы КРИВБАССА двай обеденятся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2011 DENSIK, я Первомайка... не далеко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тим@ 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2011 Привет всем! Я с Развилки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENSIK 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2011 Привет мужики с Кривбасса салют всем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexandros 2 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2011 Всем прювет!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vest 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2011 всем привет рыбаки и туристы отзавитесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENSIK 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 Мужики привет Я с Кривбасса живу на Юбилейной салют всем копейководам Кривбасса буду рад общению не только в нете но и в живую тоже в машинах волоку не плохо так что чем могу помогу рад общению с вами Я просто мужики переехал с 5 Горняцкого домой а раньше жил у подруги но игра водни ворота достала и я переехал обратно домой тем более ей от меня нужны были только деньги да машинуличка стояла бедная на стоянке ну скоро я за нее возьмусь и выложу фотки а сейчас просто стыдно не за машину за себя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENSIK 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 Всем прювет кто с Кривбасса !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Рад общению с вами мужики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 DENSIK, Привет. Я с первомайки. Так что рядом совсем )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
McHammer 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 Всем добрый вечер! Очень рад, что в КРИВБАССЕ есть клуб ( будем считать, что он будет реальный) любителей и ценителей ВАЗ 2101! Буду рад общению, обмену информацией, помощью!:br: Давайте организуем встречу всех поклонников КОПЕЙКИ! Буду рад предложениям Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2011 McHammer, привіт. А я у тебе по Моцарта капіталку робив. Все обійшлося класно. Взагалі кажуть там майстер класний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vest 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2011 всем привет народ подскажите нормального спеца по крбюраторам интересует качечтво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexandros 2 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2011 Всем прювет кто с Кривбасса !!!Предлагаю организовать клуб "Копейка" в Кривом Рогу! Давай обеденяться вместе веселей. Буду рад общению, обмену информацией, помощью! 067-521-20-35 я с ЮГОКа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
leon82 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2011 Привет автоВАЗолюбителям Кривого Рога )))) Будут вопросы - обращайтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах