Vasso 51 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2011 PavelV, можно! Далее, касательно страховых: я страхуюсь в нормальных страховых! Потому что если в меня кто-то въедет и он не будет застрахован - я иду в свою страховую. Помните это! НАПОМНЮ: с 18 сентября дорожает автоцивилка! Поспешите себе сделать!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tazracing 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2011 Кто в курсе какие сейчас тарифы для городов миллионников? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2011 Зона 3 - міста з населенням більше 1 млн.чоловік B1 до 1600 куб.см 558,90 B2 1601-2000 куб.см 637,15 B3 2001-3000 куб.см 659,50 B4 3000 куб.см і більше 1 017,20 F причепи до легк.авт. 190,03 Цена одинакова во всех страховых компаниях, просто разные компании дают разную скидку. Минимальный размер скидки - [color="Magenta">10%, остальное обсуждается индивидуально. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2011 R_O_M_A_N,+1 Для одноклубников делаю хорошую скидку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2011 Vasso, дык и я об этом. Кстати, в других городах тоже могу помочь (из Одессы приезжать в Киев не нужно для оформления). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 Доброго времени суток. Сегодня узнавал цены на страховку т.к. моя закончилась. Так вот цена 315 на меня. Если на мою машину сделает страховку мой папа, то цена будет 260. Машина на мне и езжу только я. Если сейчас страховка делается на машину, а не на водителя то можно ли мне ездить по страховке, выписаной на папино имя и на мою машину? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anndreykov 10 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 Если страховка выписана на машину, то градаций "папа или я" быть не может. Может быть скидка за неоднократное страхование в одной страховой компании и при этом безаварийность. Больше льгот по страховкам, которые распространяются на машину, а не на водителя, нет. Раньше тоже, если пенсионер или ветеран, если стаж вождения более 10 лет, вписывал только себя, на него была льгота. Если был вписан еще хоть один человек, льгота уже не распространялась. Единственное сейчас осталась градация по колличеству населения в городе, но это зависит от прописки машины. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 Может быть скидка за неоднократное страхование в одной страховой компании и при этом безаварийностьскорее всего поэтому папе дана такая скидка.Как я понял менты не прицеплятса за не совпадение хазяина страховки, водителя и машины?! А вот если настанет страховой момент (тьху 3 раза) и за рулем буду я, то выписаная страховка не на моё имя, но на мою машину не потеряет свою силу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2011 (змінено) выписаная страховка не на моё имя, но на мою машину не потеряет свою силу По состоянию на сегодня в стране действует только один вид страховки: одна машина - любой водитель, который управляет этой машиной на законных основаниях (доверенность, техпаспорт, присутствие хозяина). Вне зависимости от фамилии владельца стоимость страхового полиса рассчитывается исходя из объема двигателя и города регистрации авто. Поэтому если папа имеет право на скидку, то исключительно как клиент определенной страховой компании, который страховался там 2 (3, 4...) года и отъездил все эти годы без ДТП и страховых выплат (практически у всех СК скидка за безаварийность за один год составляет 5%). В Вашей ситуации отцу посчитали стоимость полиса (315) - 15% скидки (за три года по 5%) = 267,75. Вот такая простая арифметика получается. Змінено 21 листопада 2011 користувачем R_O_M_A_N Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
petertuning 3 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2011 а были слухи что только на год страховка. я машину пользуюу только летом...т.е. надо максимум на 6 месяцев...а платить все равно за год. это правда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2011 petertuning, в новых полисах можно зачеркивать месяцы, по которым авто не используется. Соответственно стоимость уменьшается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 застраховался в Оранте, со всеми скидками обошлось в 731 грн. (объем 1,6-2,0 л) в нагрузку дали европротокОл и книгу как его юзать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samvexler 9 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 ajm, погану імхо Ви компанію обрали...мега Гнилу по виплатах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 мега Гнилу по виплатах так в мене стараховка ОСАГО, тому виплати не цікавлять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 Ну а я сделал-бы за 717 (как минимум). И эвропротокол такой-же выдал-бы. Кому подпись прилепил? Нипанятна! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 за 717 на машину 1,6-2л с Киевской регистрацией? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Андрей, таки да: 886,46 (базовый тариф) - 10% скидки от СК и 10% скидки от меня =709 грн. 16 коп. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 886,46 (базовый тариф) в Оранте базовый 900 с чем-то насчитали 8 ) минус 20% скидки и 0 франшиза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Обманули, цуки! 20% скидки и 0 франшиза - это и у меня имеется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Обманули, цуки! от же ж ананасы бизнес по украински, млын Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R_O_M_A_N 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Ну на будущее будешь знать куда звонить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samvexler 9 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 ajm, а Ви ніколи не задумувались, що по Вашій логіці кожен буде страхуватись в шарашкіних канторах аля Оранта, яка ніколи нікому не платить і не заплатить....і Ви попадаєте в ДТП, не дай Бог, Ви не винні наприклад...99% шансів, що Вам тоді попадається шарашка аля Оранта і Ви ніколи не зремонтуєте своє побите авто...і не факт, що суд допоможе. Кожен з нас відповідальний перед інишими...це основа цивілізованого, європейського ринку....Ви скажите а чого я маю регулювати ринок....є спец. установи, що контролюють і т.п....Відповідь- а тому що Інвестсервіс наприклад також гниль повна по виплатах, але існує підкуп\корупція і її ніколи не закриють, поки є домовленості зверху, а якщо хоча б 70% клієнтів навіть по автоциіілцістали свідомим - шарашка закрилаьс зразу ж. Щодо логіки - яка різниця де, й так потерпілий буде мати справу з компанією - дуже хибна і не вірна думка, яка не має підтвердження жодного: 1) страхуючись по принципу де дешевше\або просто будь де, Ви автоматично розвиваєте "шарашкіний" страховий ринок і робите ведмежу послугу потерпілому -це також на Вашій совісті, бо це Вами робиться свідомо 2) Із змінами від 18.09.2011р, виплату по Європротоколу (без ДАІ і штрафів) може проводити і Ваша СК, тому якщо вона ніяка - гроші Ви не отримаєте! Це стане актуально буквально за півроку, коли більшість вже перестрахуються з Європротоколами і будуть оформляти ДТП без ДАІ. Тому кожен обираючи СК, має усвідомити ці речі, інакше цивілізованого страхового ринку в нас ніколи не буде. Крім того, з клубу є свої люди, які не гірші пропозиції роблять.....дивуюсь, чесно кажучи такому мисленню....нам до Європи справді як до неба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 ajm, а Ви ніколи не задумувались, що по Вашій логіці кожен буде страхуватись в шарашкіних канторах аля Оранта, по-перше, Оранта - не шарашкіна контора, а одна з найстаріших українських страхових компаній) страхуючись по принципу де дешевше\або просто будь де, Ви автоматично розвиваєте "шарашкіний" страховий ринок згоден, саме тому я страхую автомобіль в Оранті, а не в шарашкіних конторах, які виникли разом з запровадженням ОСАГО, і можуть зникнути в любий момент яка ніколи нікому не платить і не заплатить.... безпідставне твердження) всі мої друзі і знайомі, які потрапляли в ДТП, страхові виплати від Оранти отримали фінансові показники Оранти, в тому числі і виплати, представлені на її сайті Посилання шановний samvexler, якщо є альтернативна компанія, що існує вже не один рік і проводить більше виплат, доведіть це будь ласка не на словах, а конкретними фактами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samvexler 9 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 по-перше, Оранта - не шарашкіна контора, а одна з найстаріших українських страхових компаній) Це Вам по телевізору таке сказали?)) Не факт що найстаріша (лише завдяки наслідництва гостстрах СРСР), але її старість ніяким чином не вплинуло на рівень виплат....вона нічого нікому платить. І я це говорю, бо мені як працівникові іншої потужної СК, яка має часто питання з регресами краще знати хто і як платить і на ринку страхування я добре орієнтуюсь, повірте.. Гляньте рейтинг рівня виплат за -1-ше півріччя 2011 року і всте стане яно....на офіц. сайті Вам ще не таке напишуть)) Потужні і відомі СК, яким варто довіряти: Брокбізнес УСГ Граве Уніка Про100 Провідна хоча б на початок такий список....і я ніколи в житті не впишу в них Оранту, бо це компанія по збору коштів..аля совдепія...аля совок оп усіх показниках...я кажу обєктивно! Незнаю кому вона платить, але звичайним смертним українцям - ніколи в житті по термінах у повній сумі , цивілізовано з сервісом не заплатить....оранта в мене асоціюється з зразу зі словосполученням - треба судитись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2011 Цитата: по-перше, Оранта - не шарашкіна контора, а одна з найстаріших українських страхових компаній) Це Вам по телевізору таке сказали?)) ні, не по телевізору) робив різні страхові поліси в Оранті від початку її створення (з 1994 р.) Потужні і відомі СК, яким варто довіряти: Брокбізнес УСГ Граве Уніка Про100 Провідна все це слова, а де цифри? наприклад, річні страхові виплати у порівнянні з Орантою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах