Тарас 1 Скарга Опубліковано: 17 липня 2008 Продовжуєм тему.... Салон 07 " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас 1 Скарга Опубліковано: 17 липня 2008 Доповнення " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 17 липня 2008 волговская приборка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 17 липня 2008 прикольно смотрится! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2008 нові поступлення " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Cherryman 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 А ктото знает технологию изготовления такой торпедо!!! Посилання Уж очень похожа на заводской вариант!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TheForester 4 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2008 А ктото знает технологию изготовления такой торпедо!!!Посилання Уж очень похожа на заводской вариант!) Почитай тему Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
21011 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2008 Бомба! :mail: По моему самый легкий и удобный вариант! Есть конечно красавци! Но там все так сложно! А тут все просто! Вопрос только как он это зделал просто покрасил торпеду или как? Вроде как похоже что просто покрасил! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2008 21011 Да нет, она перетянута Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2008 А приборы с ГАЗ. Прикольно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2008 ИМХО у мен е30 панель, я ею доволен вполне!!! У меян есть обдув лобового стекла, боковых, рожы, и боковые обдувы рожы, которые можно направить тоже на боквые стёкла. Назад стоковую не поставлю никогда в жизни хотя 03,06 по сути мне нравится. Но она не функциональна. Либо она дует на лобовуху, либо в рожу, либо вообще не дует никуда, а боковые стёкла нужно тереть тряпкой или рукавом, ибо они потеют. :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 во какую в инете нашел оО зубила + сток Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 какую в инете нашел оО зубила + сток А по моему это Ока, и установлено в Оку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vilinman 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 А по моему это Ока, и установлено в Оку совершенно верно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 :shock: а я подумал копьё оО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 Это действительно ОКА )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flar 3 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 сказать по честному меня даже 6 торпеда не прельщает. Привык я к родной копеешной! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 Flar,неее... когда ставиш 06 то сразу миняеш мнение :wink: З.Ы. это он на таких оборотах на холостом работатет, или машина едит ? :shock: (смотрим на тахометр) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flar 3 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 скорей холостые. а салончик нечо, токо боковинку возле педалей надо доработать. а так нечо, респект. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 Edifier с тахометром реально жесть, картинка на компе уже год есть, но заметил только сейчас З.Ы. а по теме, так мне очень нравится салон как сделалvilinman Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tolyanuch 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 Как не крути но родное есть родное!!!!!И сидит оно там лутше и например ручки стекол не заципаютса.Как на меня то лутший вариант это 06 торпедо.себе думаю тож ставить как поварю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey58088 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2009 Я ЗА РОДНУЮ ТОРПЕДУ!!! КЛАСИКА ЕСТЬ КЛАСИКА !!!ГЛАВНОЕ ЧТОБ ЧИСТО А АККУРАТНО,ЕДИНСТВЕННОЕ НЕ ХВАТАЕТ ЧАСОВ :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vet@l 21013 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 5. Варіант пятий Тоже самодєл Посилання Туповатое росположение магнитолы, а так супер!!! Интересно какая фирма станет таким заниматься, и во сколько это добро обойдеться??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Vet@l 21013 Дорого. Можно и самому, но долго придется делать. Вот почитай: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vet@l 21013 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Vet@l 21013Дорого. Можно и самому, но долго придется делать. Вот почитай: Посилання Дело в том что я родную торпеду изувечил, обрезал весь мякишь до метала. Её пенкой, или чем то другим нельзя будет передуть??? Нету сил, думаю выброшу и поставлю б/у 2106 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах