Перейти до публікації
CheZZ

Ваз 2101 "Морква" by CheZZ

Рекомендовані повідомлення

засувки доречі можна зробити на будь-який смак, не обов'язково хрести наприклад.

Нарешті дійшли руки і разом з братом підчистили і помалювали гараж))) вже не такий ззовні страшний як раніше))

По машині було придбано і поставлено задній стаб, в основному для того, щоб підв'язати задній міст з кузовом, а саме при підніманні машини, щоб пружини не "вивалювались". Надихнув на цей вчинок Slim_painter)) - дякую за консультації при установці!

Не все виявилось так легко і просто, в комплекті замість болтів були подовжені шпильки, але діаметр на пару десятих мм більший ніж отвори в тягаг)) в поміч прийшла дрелька і шліфшкурка))) все получилось... через пару годин)))

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

WAZ, Харків, 340 грн

були і інші, але цей по яксоті виконання виглядав найкраще

час покаже

Поділитися повідомленням

kontinental, 100% но есть но,зная его действие думаю ни кто не будет зимой с ним ганять!

Вот мой пример,повесил его зимой,выехал потестить на кругу Героев Днепра ага дзузьки,как начало нести думал отбойник будет мой...:bm:

Но слава Богу пронесло...:multi:

Поділитися повідомленням

kontinental, Ставив в парі з тягами здвоєнеми , стаб від 08 віш тонший . Вже літом звмітив різницю . А стиль їзди Паші навряд спровокує занос . Змінено користувачем Fani

Поділитися повідомленням

Fani, Ну сдвоеные тяги ет ДЛЯ Ралли наверняк.

Просто нужно его ПРАВЕЛЬНО установить и будет счастье:ay:

Поділитися повідомленням

А стиль їзди Паші навряд спровокує занос .
- :multi::multi::multi:

kontinental, за літо не переживаю - з 225 резиною занос мені не світить;)

може хто має ше таку зимову???:)

Поділитися повідомленням

Да хоть 320, гололёд не терпит оплошностей.

У меня тоже задний стаб со здвоеными тягами, причем на сайленах 2108, распорка подкапотного и двойной передний!

Но стоит зимой, в гололёд, немного резко крутнуть рулём, и вуаля- Я ДРИФТЕР!)))))))))))

Поділитися повідомленням

CheZZ, стаб в инете покупал? Мне тож наверное нужно поставить, а то подниму и пружины повыпадали:(

Поділитися повідомленням

тягами, причем на сайленах 2108

такая кака как я убедился =))) свои погнул,точней я не знал что я их погнул, пока не приложил ровную плоскость к ним =) буду на круглые возвращаться,

Поділитися повідомленням

Menor, купляв в себе на автобазарі, а то в неті на 20 грн дешевше, але пересилка і так далі - на одне вийде.

nazgul, теж такі тяги маю.... Як Ти їх погнув??? - залежить від манери їзди

Поділитися повідомленням

CheZZ, на них краска целая, так что думаю тут уже манера езды сыграла роль, а точней зацеп 205-й резины и боль менее ускорения с места.

Поділитися повідомленням

не буду тикати пальцем, але тут я бачу форум пенсіонерів і казкарів:multi::multi::multi: я вже запарився таку фігню читати про задній стаб, це вже навіть і не смішно))))

CheZZ, сорі шо тему засираю;)

Поділитися повідомленням

slim_painter, то тепер не називається "засираю", а "піднімаю" (типу ап) :ay:

Поділитися повідомленням

Всем доброго времени суток!!! У меня вопрос к тем, кто сталкивался с упиранием рычага о кожух тормозного диска. Поставил рычаги с амага и вот оно затирание)))) Понял что надо пильнуть чуток уголки, а не опасно ли это? Надо ли места спила опять проваривать??? Извиняйте за такие вопросы, носками не кидайте)))) Спасибо!

Поділитися повідомленням

Машина виглядаєпросто супер! Так тримати!

п.с. аж слюні течуть глядя на диски і кастор:)

Поділитися повідомленням

KitSok, то з розрахунку на задніх пасажирів))) не хочу більше пружини різати що б "не вивалювались"

купив собі таку штуку:

Зображення

http://130.com.ua/product/tire-inflator-heyner-236000-with-auto-stop-digital-pressure-gauge-and-signal-lamp/">" rel="external">Посилання

бо задовбало з насосами бавитись. Машина багато стоїть, отже колеса підспускають.

+ що там цифровий манометр з функцією автостоп

далі датчик рівня палива вимахується, треба дивитись певно на поплавок

також з під переднього лівого колеса чути стукіт на ямах, або амік здох, а можливо й шарові,

найближчим часом гляну

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.