tarakansanya 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 Доброго дня Підскажіть по поводу панелі думав міняти або перешивати панель з ВАЗ 2106 але сьогодні предложили панель від інжекторної ВАЗ 2107 з воздуховодами які виникнуть проблеми і складності при установкі даної панелі??? що потрібно переробляти? в мене автомобіль ВАЗ 21013, але зараз стоїть панель від 2106 чи стоїть заморочуватись чи кращє купити нову від 2106??? або чим кращє свою перетянути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dandy 2 Скарга Опубліковано: 11 березня 2012 чим кращє свою перетянути? перетянуть лучше кожвинилом, поищи на форуме есть тема по перетягиванию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarakansanya 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2012 а підскажіть по поводу 07 панелі трудності і передєлки для установки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 12 березня 2012 а підскажіть по поводу 07 панелітрудності і передєлки для установки Никаких трудностей нет, она взаимозаменяемая. только если она с инжекторной машины тахометр работать не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarakansanya 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2012 а там походу нада і пєчку міняти??? а ніяк не можна зробити шоб тахомєтр робив??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yan 6 Скарга Опубліковано: 13 березня 2012 Поставить инжектор. Или не страдать фигней и продать или обменять на тах 2107 карб?раторный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MONK 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2012 а там походу нада і пєчку міняти???а ніяк не можна зробити шоб тахомєтр робив??? Печку не надо менять, меняется только ее верхняя часть, стоит до 50 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WervolF 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2012 Как вариант купить накладку на 06 панель,В нете их полно,и цена примерно 150 гр.Попадаются в разных цветах,видел синие и красные с черным. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yan 6 Скарга Опубліковано: 13 березня 2012 Как вариант купить накладку на 06 панель,В нете их полно,и цена примерно 150 гр.Попадаются в разных цветах,видел синие и красные с черным. накладку не бери!!! калл! знающие подтвердят. 2107 ставь и не парся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 13 березня 2012 ...а ніяк не можна зробити шоб тахомєтр робив??? Є такий товариш, asmax1. Мені здається, він з задоволенням поміняє інжекторний тах на звичайний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадя 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2012 ставь от семерки, а потом установишь приборку с газ 3110 і будет лепота. я себе так хочу, сейчас денюшку собираю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarakansanya 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2012 Вадя, був якось тож бачив такий варіант, понравився! а як там з підключенням приборів, багато проблем? Yan,по поводу накладок згодний, даже в думках такого не було знакомі собі ставили, то мені не дуже подобається, плюс ще й на сонці її покрутило(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zakoxanuy 3 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2012 так ты поставил уже или нет? если да то прошу описать весь прицес с заморочками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадя 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2012 Zakoxanuy, да нет пока, торпеда есть но без приборов. Автошротов Газ у меня нет, и панель приборов никто непродает а новая стоит 700грн. так что пока радуюсь родной так как такие деньги викладивать за одну панель я не собираюсь, максимум 200грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zakoxanuy 3 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2012 уххх..... цена не радует %) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Juwelier 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2012 торпеда стоит 1600 гривен,в сборе. Дорого блин,а б/у нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
вован65 1 Скарга Опубліковано: 30 червня 2012 сколько писано- переписано...ставится эта торпеда! левый крепеж- родной, остальные переделываешь, печку, как сказали выше- верхнюю часть корпуса меняешь+ воздуховоды нужны семерошные, тах от 6-ки и нах не нужен никакой инжектор. схема подключения таха есть на данном форуме.у самого 13-ая с 7-ой торпедой- установил все за день...трудитесь- и будет вам счастье! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kyivfan 15 Скарга Опубліковано: 12 червня 2013 с позволения ТС.. такой вопрос имею авто ВАЗ-2103, поменял недовно торпеду - у меня стояла старая.немного потрепаная семерочшная торпеда и воздухоод был только на стекло и в ноги.. решил поставить новую, и установить боковые воздуховоды.. но такая проблема - правый (на пасажирское сиденье) стал без проблем..а вот левый воздуховод (на водителя) никак не могу поставить...не влазит он и все((....подскажите - что не так делаю...там и блок предохранителей мешает, но его открутил - думал влезет панель, а нет - не хочет...рулевая рейка мешает и прочее... подскажите - как правильно это сделать..и возможно ли вообще эту операцию провернуть большое спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Июль 159 Скарга Опубліковано: 13 червня 2013 с позволения ТС..такой вопрос имею авто ВАЗ-2103, поменял недовно торпеду - у меня стояла старая.немного потрепаная семерочшная торпеда и воздухоод был только на стекло и в ноги.. решил поставить новую, и установить боковые воздуховоды.. но такая проблема - правый (на пасажирское сиденье) стал без проблем..а вот левый воздуховод (на водителя) никак не могу поставить...не влазит он и все((....подскажите - что не так делаю...там и блок предохранителей мешает, но его открутил - думал влезет панель, а нет - не хочет...рулевая рейка мешает и прочее... подскажите - как правильно это сделать..и возможно ли вообще эту операцию провернуть большое спасибо Я свою панель приборов 2105 снимал, так там чтобы снять левый воздуховод нужно снять рулевой кронштейн с рулем ("бинокль") и педальный кронштейн P.S рулевой рейки в "классике" нет, тем более в салоне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kyivfan 15 Скарга Опубліковано: 13 червня 2013 мда..може не заморачиватсятогад с ним?)) да не ставить этот воздуховод..или придумать както от гибкого шланга) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TheForester 4 Скарга Опубліковано: 13 червня 2013 Я свою панель приборов 2105 снимал, так там чтобы снять левый воздуховод нужно снять рулевой кронштейн с рулем ("бинокль") и педальный кронштейнP.S рулевой рейки в "классике" нет, тем более в салоне А я ничего этого не делал на копейке, хотя педальный узел есть. Я лишь снимал нижнюю часть печки, чтобы его всунуть Хотя когда ставил, тоже читал что снимают педальный узел, мол не всунуть А я делал без демонтажа, и не раз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 18 січня 2014 07 панель ставится практически без переделок... смещаются только верхние крепления!! А я делал без демонтажа, и не раз. Аналогично!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах