Noelit 4 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 хто может обьяснить что Димон 72 пытался показать этим жестом???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 магией машину подталкивал :D :D :D :D :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 Нихерасе мужыки разбирали семерку а собрали мерина :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 Нихерасе мужыки разбирали семерку а собрали мерина С правым рулем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 8 січня 2010 хто может обьяснить что Димон 72 пытался показать этим жестом???? Какой руки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 9 січня 2010 Черниговские одноклубники настоко суровы,что их жесты неможет разгодать неодна наука :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 что то тут гомосятиной попахивает! :no: Добавлено спустя 19 минут 28 секунд: наверно Вадим дето на фотке засветился! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 vaz21011-13 Хватит гомосятину везде разводить! Непойму что может быть смешного. Етож не раздел Весёлые картинки :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 DIMON-72 я против гомосятины, и разводил её не я, если ты заметил! :wink: но тут реально попахивает ею! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 DIMON-72но тут реально попахивает ею! Странно,я почемуть неочющаю :D ,наверное потому что у меня насморк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 DIMON-72 насморк притупляет обоняние, лечись быстрее! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 Угадайте, чей это клубный автомобиль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 Дмитрий $ незнаю таких тазов у вас! :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 vaz21011-13 У нас ТАЗов нет, это тебе в заз клуб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 Пожарный автомобиль? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 Hortica Нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 Мец-а авто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 Hortica Правильно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2010 Дмитрий $ а я с самого начала знал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vada 3 Скарга Опубліковано: 11 січня 2010 А где вход в такой гараж?? Правда я ещо в свой вход ненашол бо и калитки невидно и трубу наклонило и лопаты нет! :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
3BE3DYHOB 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2010 всем привет! подскажите-для вступления в клуб обязательно иметь именно ВАЗ 2101?или вам без разницы,был бы человек хороший? здесь я где-то читал,что надо лопата и сало -дык Это у меня есть.... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 11 січня 2010 Следи за темой, приежай на встречи, там видно будет . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hortica 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2010 3BE3DYHOB а на чем ездиш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 12 січня 2010 3BE3DYHOB а на чем ездиш? На чем ты ездишь так никто и не увидел... Хорошим людям всегда рады, особенно если у них есть сало и лопата :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах