Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 січня 2012 bober 29, я готов через полчаса прибыть в указанную точку для распития пива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 2 січня 2012 да,но у нас коллектив,и если мы начнем пить пиво [color="DeepSkyBlue">вдвоем нас могут понять неправильно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 січня 2012 bober 29, так пусть подтягиваются, кто ж держит то? Ну так что, собираемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 2 січня 2012 а чем тебе поездка в баню не нравиццо? меня потемноте издому не выпускают Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 січня 2012 а чем тебе поездка в баню не нравиццо? Тем, что я сейчас хочу пива меня потемноте издому не выпускают Жаль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 2 січня 2012 даже не знаю,что делать а я пива хочу постоянно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 січня 2012 Попили, блин, пива. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 Кто хочет, тот всегда попёт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 Кто хочет, тот всегда попёт Так вчера и пришлось сделать, достал из заначки 2 бутылочки баварии и приговорил, как алкан ЫЫЫЫ. Сегодня тоже наверное придеться пить, обмывать подарочек который сделал се на НГ ЫЫЫ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 Дмитрий $, даааа, подарочек жирный, из германии, скоро покатаемся, в городе такого нету ни у кого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 Так может встречку организуем и небудем пить в одиночестве ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 DIMON-72,так негде, Вада в Новгороде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 печалька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 Куплю канистры железные или поменяю на бензин Аи-95 от ОККО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2012 Дмитрий $, моделька реально крутая, интересно кто такие копии выпускал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 січня 2012 Alex_o,не только "выпускал" а и сейчас выпускает - IST Models Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 Дмитрий $, а чето у них не получилось с заливной горловиной на клапанной крышке. Либо я не в курсе может в ранних моделях она и там была, хотя не логично над цепью ставить крышку. А так копия обалденная, охота в живую на нее посмотреть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 січня 2012 Alex_o, , да, с мазлозаливной лоханулись, но я заметил токо на 3 день. У 124 вроде спереди была, это видать их с толку и сбило. Но то фигня, все равно она мне нравится ппц. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 кто поможет в отсройке мотора =)))? бо самому вообще что-то не получается =))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 nazgul, приезжай, лямбда широкополоска есть, оборудование все есть, так что НЭМА ПЫТАНЬ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 ну тогда , осталось купить горизонталки и летом вваливать по полной зы: ну а кому коллектор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 Konstantin, горизонталки есть Что за коллектор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 это я говорю что мне нужно еще купить горизонталки, а некоторым, тоесить тебе - коллектор под горизонталки), или уже тоже есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 Konstantin, он будет рукотворным, в феврале мошт начнем, жду когда флянцы приедут с Харькова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 ого , аж с Харькова, люминь, или черняга? Зы когда голову пилить буим? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах