Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 bober 29, потому что так сделали Там гиб другой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 Да вы прикалуетесь какой другой гиб? Приборки от 3110,все одинаковые Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 bober 29, вообще то мы про коробки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 ДА ? у коробки гиб другой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 bober 29, У траверсы Вова, лампочка горит. (Р) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 давления? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 bober 29, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 Да стрелки там разного цвета. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
александр ялта 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 разные они вырезом под трубу да и трубу под 5 ступ на вазе надоперегибать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 александр ялта, нормально там все ставится, мне ничего перегибать не приходилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 vadim, а брызговичков "в шашечку" я на центральном рынке нинашол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 Наверное они на центральном рынке Одессы )))))))))))))0 Кто свободен в суботу 10.03. ближе к вечеру??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 11 марта большой праздник,Кто знает какой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 Я знаю у кого 9го праздник, и кто 10го вечером собирает свободных Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 Куда приходить? Я тоже знаю,у кого 9;),а кто знает.у кого 11? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 Я знаю у кого 9го праздник, и кто 10го вечером собирает свободных +1 я тоже его знаю ! мне почемуто кажетса что за день до суботы он вечерком предворительно всех обзвонит. нужен сбор информацыи для того чтоб составить смету для закупки высокооктанового топлива для прогрева организмов одноклбников))))))))))))))) Про 11-тое незнаю....Ваван открой секрет ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 bober 29, у Меца 11-го Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 а брызговичков "в шашечку" я на центральном рынке нинашол Погляжу при случае. 10-го вечером могу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 vadim,я уже смотрел.два раза про Меца я ничего не знаю А про секретную дату знает как минимум еще один человек,но он пока умело переводит стрелки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 У нас такая хня стала последнее время популярна, шлангом прикидываться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 Да верно подмечено шланги нужно укорачивать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 Если он до завтра не признается сам-я его сдам с потрохами Кстати-какую страшую тайну про Пиносол ты знаеш?(Дмитрий $) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 bober 29, ничего не тайна, расскажу, я ж думаю те не к спеху. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 Если он до завтра не признается сам-я его сдам с потрохами Я передумал,начинаю сдавать как вы думаете,из чьего бортовика я взял эти слова "Машина сошла с конвейера ВАЗ в начале 1974 года, 11 марта ее купил мой дедушка"? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 какую страшую тайну про Пиносол ты знаеш? Это капли в нос, дядька. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах