menshiy 29 Скарга Опубліковано: 19 березня 2012 Бедет рости все кроме доходов граждан.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bober 29 4 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 а толку если газ все равно тоже будет расти? Он таки растет! Уже 5.45:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 пробегом он без регистрации 5 лет будет окупаться Откуда инфа? Одометр мой сверяешь чтоли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 vadim, от верблюда Если меньший каждый день на авто то твоя преимущественно стоит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 преимущественно стоит. Если ты не видишь меня это не значит что она стоит. А используеться по мере необходимости. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 vadim, я и не спорю, что она у тя по необходимости используется, но километраж у тя небольшой, и с этим не надо спорить. Я ж не говорбю что ты лох, из-за того что у тя километраж маленький, что это ты так в штыки воспринимаешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 А был бы бензин дешевле, наверное и в магазин бы ленился пройтись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 Так да, и от нех делать каждые выходные мона было б делать автопробеги, отдохнуть куда нить. Я вот планирую в Менский зоопарк съездить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 А был бы бензин дешевле, наверное и в магазин бы ленился пройтисьА я помню было время что я и в магазин (500 метров от дома) на машине ездил.. это примерно в 2007 году, тогда 95-й по 4,20 был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 а что варить собрался? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 (змінено) подскажи норм акум гдето гривен за 500.... Змінено 20 березня 2012 користувачем Noelit Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 подскажи норм акум где гривен за 500....Нормальный будет от 600 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 от?8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 У меня такой уже пять лет (тьху-тьху-тьху чтоб не сглазить) нормально функционирует.. 60ам.ч смотри цену сам 646грн Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 подскажи норм акум гдето гривен за 500.... Исток, Веста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 а что варить собрался? Солдат те поварит, ты ж сам не варишь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noelit 4 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 ***.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 Солдат те поварит, ты ж сам не варишьЭто я хотел написать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 - Че те надо, мля, сварщик? - Солдат тебе поварить. - Зачем он тебе нужен? - Ну ты же сам не варишь. - Так давай, заваривай - Ну и заварю. -Давай, заваривай, быстро. Солдат мне заварил, быстро, блин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 Чё человека замахиваете? Сделай как сможет/захочет. Насрали еще в теме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 подскажи норм акум гдето гривен за 500.... Веста 450 на рынке. Гарантию дают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 vadim, Мамка пришла и всех отчитала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_o 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 подскажи норм акум гдето гривен за 500.... я исток покупал помоему 2004 а сдыхать он начал гдето перед покупкой рено в 2009 году, а был заменен уже и не помню на что. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 я брал бош с60 в начале весны 2009го, полет нормальный))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Konstantin, Бош рулит, но в ценовую категорию не попадает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах