Бакс 256 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Abbat26, едрена налево, не стралдайте маразмом. Один модер пришел покосил, теперь ты со своим предупреждаловом влез. Я в шоке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 пока человек был на работе его тему уже успели закрыть, самого забанить, первый пост поредактировать и потом же за это и тему удалить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Abbat26, ну да Дмитрий $, дело говорит, тема была оформлена нормально, опосля шапку снесли =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Abbat26, едрена налево, не стралдайте маразмом. Один модер пришел покосил, теперь ты со своим предупреждаловом влез. Я в шоке. Я её не косил, а правила для всех одинаковые. Я ж её не удаляю, просто говорю что ТС навел порядок. опосля шапку снесли =) И что с этого? Кто не дает привести её в порядок сейчас? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 я конечно не ругаюсь, но віходя чисто из здравого смісла если автора будут банить (я не говорю о Abbat26, ) и сносить всегда шапку то всякий потеряет интерес оформлять а то как-то все в штіки воспринял =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 блин всегда заголовок темы читаю не так =) ты тоже прочитал "ну на@%й" ? Машка хорошая. Береги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Давайте про машину, или тогда нафиг бортовик... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 ты тоже прочитал "ну на@%й" ? причем я так не прочитал только раза 3 остальные раз как ты написал =)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 фотоподтверждение что шахлет жив-здоров и на ходу: а еще ожидают своего часа такие вот ништячки: масло motul 4100 turbolight: колодки Finwhale: трос ручника: помпа Ruville не умерла но все же скоро надо : Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Масло как по качеству? Передние противотуманки светят достойно или для красоты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 МАСЛО ПО КАЧЕСТВУ НОРМАЛЬНОЕ. СВЕТЯТ, НО НЕ ОЧЕНЬ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Масло как по качеству? мотуль? Так это ж полное гавно , лучше ТНК лить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 В ТВОЮ И ЗАЛЕМ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Ну хай, я токо за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Дмытрык не умничай,я спросил поскольку не лил себе такого масла еще! Ну хай, задний бампер еще совковый или новое гумнецо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Yurec77, я не умничаю, просто MOTUL это огонь, а не масло, странно что ты ничего про него не слышал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Дмитрий $, Я доверяю вот такому маслу и авто химии(не сочтите за рекламу) По цене намного дешевле и качественное оно. Бренд Comma,найти не очень легко в свободной продаже! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Yurec77,совковый. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 просто MOTUL это огонь, а не масло а заливать надо масло, а не огонь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Ну кому как, я предпочитаю немного переплатить и получить более качественное масло на лучшей основе. А так конечно каждый волен выбирать сам. Я Саше (так НУ ХАЙ зовут) предлагаю варианты. консультирую, а он уже сам принимает решения. а заливать надо масло, а не огонь ну ты понял )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Выбор масел в другом разделе и другой теме, товарисчи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Дмитрий $, ну хай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 Помпу нужно было с Нивы брать, она более производительна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ну хай 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 а эту что не производят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 Ну хай, производят. Производительность имелось в виду эфективность... КПД или как то так. Лутше она короче фуркает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах