Voker 5 Скарга Опубліковано: 22 липня 2015 (змінено) Принцип такий самий, але я ставив задні замки від ВАЗ 2109 (задні). Також пересверлив дирку для тяги, яка йде на пімпик дверки, щоб було більше плече і наростив тягу на внутрішню ручку відкривання дверки Змінено 22 липня 2015 користувачем Voker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rustem 9 Скарга Опубліковано: 22 липня 2015 Принцип такий самий, але я ставив задні замки від ВАЗ 2109 (задні). И какая разница между задним и передним замком? Что лучше будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 22 липня 2015 Різниця в тому, що на задніх відсутній флажок під ключ замка як на передніх. А коли ставити від 8 цей флажок потрібно відрізати!!! Я теж спочатку хотів ставити від 8, але передумав і поставив від 9, оскільки там і так мало місця на установку (в моделях 01, 03 і 06) самого замка, а от в 04, 05 та 07 моделях місця більше, звязано з особливостями зовнішної ручки відкриття дверей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rustem 9 Скарга Опубліковано: 22 липня 2015 Різниця в тому, що на задніх відсутній флажок під ключ замка як на передніх. А коли ставити від 8 цей флажок потрібно відрізати!!! Я теж спочатку хотів ставити від 8, але передумав і поставив від 9, оскільки там і так мало місця на установку (в моделях 01, 03 і 06) самого замка, а от в 04, 05 та 07 моделях місця більше, звязано з особливостями зовнішної ручки відкриття дверей. Понятно. Спасибо за подсказку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Skat 4 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2015 Прикупил на Деталях ЗП бесшумные замки производства ДААЗ. На белом пластике защелок наружных замков трещины. Кто-нибудь сталкивался с подобным? Менять назад на деньги или не заморачиваться и устанавливать? Менять дефектный товар на новый не вариант - обменяли на такие-же, с лопнувшим пластиком. [spoiler="фото треснувших хренек"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voker 5 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2015 Skat, я собі коли купляв і установлював безшумні замки, то шоколадки були цілі без намьоків на тріщини, просто стоїть питання, а яка ймовірність того, що вони з часом зовсім не тріснуть і залишиться лише металевий язичок??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2015 Voker, ймовірність є,у мене така ситуація була.Після цього я пішов на базар і вибрав такіж,але трошкі дорожчі і цілі.Користуюсь уже напевно другій рік. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 3 серпня 2015 Skat, Эти замки скорее всего подделка под ДААЗ, я бы с трещинами не ставил, это безопасность твоя и пассажиров Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Skat 4 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2015 (змінено) Спасибо всем, кто отозвался. Замки отправил назад. PJR, внутри пластика железка, просто если облетит пластик, то получатся обычные замки, вместо малошумных. Змінено 4 серпня 2015 користувачем Skat Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 28 травня 2016 Знакомый попросил установить ему на пятерку 08 замки,в понедельник заказываю буду ставить по возможности будет фото или видео. 1 kremon відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 29 травня 2016 andrey1312, сколько будет стоить у Вас поставить такие замки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 29 травня 2016 Я работаю.А замки буду ставить по вечерам.Кстати если у тебя шестерка,то у меня так и лежит одна готовая ручка могу выслать и по ней зделаеш остальные,ну а установку буду снимать на видео.Посмотриш и сам поставиш.А вообще я ставил людям 100грн за дверь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 29 травня 2016 Яготин не далеко. У меня возле дома сейчас негда поработать с машинкой. Так что клиент готов. По времени за вечер реально поставить все четыре замка? При условии, что я приеду к 19 вечера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andrey1312 27 Скарга Опубліковано: 30 травня 2016 За вечер не успею никак. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rustem 9 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2019 Езжу с бесшумными замками уже лет 8, все отлично н каких проблем. Но вот сейчас полностью делаю кузов и переделываю чтобы уже потом в это не лезть. А именно решил заморочиться с евроручками. Подскажите кто как решал проблему с тягой открывания двери. Тут писали что можно менять правую с левой, но помое у они так не встают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2019 Езжу с бесшумными замками уже лет 8, все отлично н каких проблем. Но вот сейчас полностью делаю кузов и переделываю чтобы уже потом в это не лезть. А именно решил заморочиться с евроручками. Подскажите кто как решал проблему с тягой открывания двери. Тут писали что можно менять правую с левой, но помое у они так не встают. читал тоже самое, но для ручек 2104-07 там все симетрично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rustem 9 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2019 Мои ручки 01, 06. Некоторые переделывают крюк на ручке или приваривают тягу. Интересно Есть ли более практичное решение? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2019 " rel="external">Посилання Вот так сделал. пс Почти четыре года простояли на машине , а вот теперь отдал машину на покраску и решил , что этот кАлхос больше ни ни . Нашел родные руки. Как же они красивы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rustem 9 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2019 Вот так сделал. пс Почти четыре года простояли на машине , а вот теперь отдал машину на покраску и решил , что этот кАлхос больше ни ни . Нашел родные руки. Как же они красивы Спасибо за фото. Короче без переделок как обычно не обойтись.А чего кАлхос? Вроде не плохо смотрятся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2019 Прошло их время. Хром-сток намного органичней смотрятся. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TESLATERANID 13 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2020 Тоже поставил на перед 08 замки.. Доволен, всë четко!) Клацают двери, аж приятно)) На зад лежат замки не как не поставлю.. Мне нравится на этих замках при закрытом положении есть холостой ход, а на родных когда закрыто берут тянут, а закрыто и гнут флажок, потом замок плохо открывается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TESLATERANID 13 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2020 Поставил всё без проблем, там подстучал и готово. Есть один нюанс, может кто говорил уже, ну и Я, скажу))) Нужно на замке где ходит тяга открывания двери(с нутри на дверях открытие) Продлить паз хода тяги, тоисть рядом просверлить на 6мм отверстие и совместить их... Может конечно это только у меня так, хз)) Но замок не открывался из нутри тягой, не хватало хода. Сейчас всё работает, ход на крюке как стандартный, замок открывает без проблем. Замкам уже больше года. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах