PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 ajm, а я от з задоволенням би придбав дизельний ЛуАЗ 1301, особливо якби він був 5-ти дверним...цікава машинка, шкода що випуск прикрили так толком і не почавши їх випускати... 1 GIMLI відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 PavelV, они с бензиновым движком от таврии были 5-ти дверками, стоили около 25тыщ..точно не помню. А машынки весьма интереные, жаль что не пошли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 VAZелин, ага...там ще якісь італійські двигуни ставили 1.1 чи 1.3 точно не памятаю, тільки то на 1302 точно їх ставили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 тогда тебе такую) не, не хачу) витчызняный выробнык рулит, или уж лучше пассата взять дизельний ЛуАЗ 1301 хорошая была задумка, жаль, не хватило мозгов ее реализовать ЛуЗы вообще были уникальными мини-джипами, простыми, дешевыми, универсальными, со зверской проходимостью и гуманным расходом. Для села, охотниов, рыбаков лучше и не найдешь; их ниша на рынке до сих пор не занята Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 (змінено) ajm, знайшов за 1302 з італійським двигуном -так він виявляється ще й дизельний некоторое время выпускался заводом "под заказ". Эдакая "молодёжно-пляжная" (внешне) модификация ЛуАЗа 1302. Отличается от прототипа не только дизайном и открытым кузовом с дугами безопасности. Под капотом - 37 сильный итальянский дизель "Lamborghini" LDW 1404. Некоторые технические данные на эту модель: колёсная формула - 4х4; грузоподъёмность - 400кг; масса снаряженного автомобиля - 970кг; полная масса - 1370кг; габариты - длина - 3430мм; ширина - 1610мм; высота - 1754мм; дорожный просвет - 280мм; база - 1800мм; колея - 1360мм; двигатель - число цилиндров - 4; рабочий объём 1372 см3; мощность при 3600об/мин - 37,4л.с.; крутящий момент 8,47кгс.м при 2200 об/мин; максимальная скорость 100 км/ч; расход топлива - 7,7л на 100км; максимальный угол подъёма 60%; максимальный угол поперечной устойчивости 40 градусов; глубина преодолеваемого брода 0,5 м; колёса - диски - 51/2J/13; шины - 186/65R13 а я б не відмовився він дизельного з таким кузовом (для ремонтників випускався), аби ще зовнішньо як 1301 був оформлений - взагалі те що треба ще цікавий ЛуАЗ: Украинская РСЗО с блоком НАР С-5 Змінено 11 липня 2014 користувачем PavelV 3 GIMLI, Finansist та Jet відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 Честно скомунизженно с всеукраинского БМв форума. Мне нравится. Прикольно. 1 Jet відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 denis13,фотожоп. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 PavelV,это правда, бэха во фраке жули Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 (змінено) Мастер фотожопа наверное. А главный инструмент в фотожопе - болгарка. С мордой конечно не альо. Как вариант морда от 2103. Хотя не завершонку не стоит ругать. Змінено 14 липня 2014 користувачем denis13 1 Jet відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 denis13, alligato, 8 ) ізверги....я проти 2106 звісно нічого не маю...але за що таке робити з BMW???!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 Мастер фотожопа наверное. А главный инструмент в фотожопе - болгарка. Вот этот дизайн меня привлекает. и с бэхой и с жулями смотритца разумно и приятно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 14 липня 2014 але за що таке робити з BMW??? Я думаю, что там уже был гнилой труп, а не бмв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 вчера на перова: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Автонаездник, На разбор в Украину иногда такие "трупы" приезжают, что плакать хочется когда кузова на чермет сдают. Так что спасибо партии и власти за наше рукоблудие А пикапчик прикольный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 (змінено) А мне чегото не хватает в пикапе..... Змінено 15 липня 2014 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Треш полный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 так было же, ну. чего баянить то?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Не видел сейчас удалю!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Не видел сейчас удалю!! та ладно, не принципиально же Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 скомунизженно с всеукраинского БМв форума. идея понравилась! в таком варианте классику могли бы еще лет тридцать выпускать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 ajm, Сейчас насыпят Как вариант Скупать б/у и на ЗАЗе шильдики переклеевать. И давать заводскую гарантию только на шильдик Маржа обеспечена. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 ничего что я тут рукоблудием позанимаюсь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 15 липня 2014 Солекс Делортович, неужели ты продолжил оживление своей Альфы настолько сильно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 Солекс Делортович, А куда это дружно свечные провода поперли? Их что к пилоту подключают? Красиво, но как сказать много цветов. В хром бы все закатать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 16 липня 2014 denis13, минимализм в подкапотке, все спрятано в укромные места, а цвета наоборот хороши, есть где остановить взгляд, на мелких деталях, а не общей картине хромированого облака Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах