dundi4 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 Что это за чудо,и что за тапки у нее какието чудные,это что фотошоп!? :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dundi4 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 Dominik Может и фотожоп, но тапки японские, 13" 12J :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 Учитывая, что подпись на фотке виртуал тюнинг, то думаю, что это фотошоп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 всегда возникал вопрос.. зачем фары заклеивают скотчем крест накрест??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 MORDA Чтоб когда они разбивались, то не высыпались, чтоб авто могло доехать до финиша хоть с каким то светом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 Если ето не фотожоп то у паренька явно проблемка с розвальчиком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dominik 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 Дмитрий $ Может ты знаеш зачем еще одну фару вынемаю(ездят токо с одной) тоже такое много видел!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 Лимузинчег Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 Может ты знаеш зачем еще одну фару вынемаю(ездят токо с одной)тоже такое много видел!? Я знаю так делают, когда ставят нулевик и выводят его вместо фары, чтоб создать псевдо наддув Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 " rel="external">Посилання Уродство нарисовали какое то,не может быть у жигулей такого развала (хотя я бы хотел :D ) без ручек и с одним дворником :bad: про арки вообще молчу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dundi4 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 Motorhead А меня проперло))) 1 дворник это по дрифтовому феншую))) А развал можно сделать, установкой независимой подвески Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 dundi4 да я понял что это в иппонском стиле))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 На лимузине чушь какую-то с задним бампером вымутили... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 А вот опять наш старый знакомый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2008 1 дворник это по дрифтовому феншую))) Этот дворник ничего не очистит, если вдруг прийдется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2008 Фишка с дворником пришла из автоспорта, вертикально стоящий дворник минимизарует аэродинамическое сопротивление, из за параметров лобового стекла ВАЗ 2101 он действительно ничего не очистит (стекло длинное и узкое). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2008 а наш старый знакомый паравоз на сей раз на фоне военных кунгов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2008 Видял както я у ся в городе Ниву на токих калёсах как на последнем фото УАЗа,в жывую прикольно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2008 DIMON-72 То видать был Бронтокар "Марш" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2008 Дмитрий $ Ну незнаю "Марш" или не "марш" Но нива прикольная ,если память не изменяет то тёмно синего цвета. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2008 да по снегу и грязи-пахоте ездить прикольно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
morze 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2008 Да, синяя Нива это МАРШ на авиационных бубликах, с самостоятельно нанесенном псевдопротекторе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioneer 31 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2008 Лимузин еще и с неплохой Аэро по бортам! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах