Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 B@RMALEY, мы туда и рисуемся))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 Creativ4eg, а мне наклейку возможно сварганить.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 B@RMALEY, не вопрос. наклейки у меня)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 ок на встрече и прилепим.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 B@RMALEY, хорошо. прилеплю тебе))) главное что бы стекло было чистое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 (змінено) Creativ4eg Змінено 21 жовтня 2013 користувачем B@RMALEY Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 (змінено) Creativ4eg Змінено 21 жовтня 2013 користувачем B@RMALEY Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 (змінено) Creativ4eg, чё за глюки... я ради такого дела мистэр мускуль возьму и тряпошку урааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа сотая страницааааааааааааааааааааааааа Змінено 21 жовтня 2013 користувачем B@RMALEY Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 B@RMALEY, флудер блин окэй. тащи. и в кассу денежку кинь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 Creativ4eg, и мне тогда возьми) и казну пополню заодно) а есть небольшие наклейки? а то большую я задним дворником быстро розхерячу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 Fozzy747, на встрече покажу 2 варианта. маленьких всего 2 одна мне и одна HDRinge. но может я себе пока клеить не буду)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 Creativ4eg,если вдруг маленькая таки останется, возьму на встрече себе...а если не останется...возьму большую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2013 устаиваем аукцион).. кто больше даст?) жаль, что на пробеге не до конца был, колесо пробил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 Если планы не поменяются, то и я приеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 Тоже постараюсь приехать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 kontinental, Фонарик прицепил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 R.I.D.I.K, Какой фонарик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вадим21013 9 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 Я Тоже Буду И на Меня наклейку возьмите!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 Вадим21013, на твою наклейка будет большая. ваще ничо видеть не будешь. Fozzy747, согласен))) кто больше?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 и я буду, а может и будем)) Fozzy747, че с колесом случилось? прямо во время пробега?.. я думал вы спешили по своим делам и уехали с коллоны.. как-то так.. Creativ4eg, а маленькая, это случайно не такая, как у меня на боковом стекле? не её ли взяли за основу?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 Afft, почти того же шрифта))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 Fozzy747, я блин дам люлейй больше аукцыонеры блин,шо за нахь ,мне одну полюбому.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 B@RMALEY, любой каприз за ваши деньги))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
B@RMALEY 4 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 Creativ4eg, а есть те файлы с которых ты их печатаеш... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2013 B@RMALEY, все есть. повторяюсь, любой каприз за ваши деньги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах