reanimation 114 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 Afft, у меня уже 4 года стоит бойлер включаю когда отключают воду,горенье на 50 литров,сижу думаю что дешевле бойлер ил куб горячей по 25 грн... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 Вентель, reanimation, у нас куб горячей был 16, это теперь 25 чтоль?8 ) афигеть.. я даже по 16 подсчитывал, что бойлер на электричестве дешевле получается.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 Afft,Посилання Afft, отопление по 9 грн зимой будет уже 600 грн а вся платёжка дето 1400 для меня вообщем пипец... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 Вентель, я за! Если конечно в свою песочницу возьмете К стати, сегодня свою отмыл от и до....)))) Пы.Сы. у нас, на оболони, тож воду отрубают. Пы.Пы.Сы. А тарифы это жесть, есть, к стати, что то типа портативных мелких водонагревателей, размером с дозатор для мыла, электрических, с такими тарифами задумался над установкой данного девайса, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 Shtryl, скорее всего, это проточный водонагреватель, электрический.. для него нужна мощная линия (квадрата 4) и хорошая проводка... и автомат на него, ампер так 16 минимум, а то и 25.. жрут они электричества немеряно.. не советовал бы их в старых домах да и вообще.. лучше бойлер.. имхо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
)!(eK@ 20 Скарга Опубліковано: 7 липня 2014 Shtryl, к стати, что то типа портативных мелких водонагревателей, размером с дозатор для мыла, электрических я что то слышал о них уже давненько) , но так же можно взять советский нагреватель что то типо спирали ,мммм не помню как их название ))) И кстати , еще я слышал что Кличко вреде бы как борится против того что бы отключали воду , не знаю правда ли это или нет)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 8 липня 2014 скорее всего, это проточный водонагреватель Скорее всего так. для него нужна мощная линия (квадрата 4) и хорошая проводка... и автомат на него, ампер так 16 минимум, а то и 25 Надо бы изучить это... На фоне 25 гривен за куб воды, думаю для душа, ванной самое то, с бойлером проблемней в плане места установки, но если все действительно так сложно, в плане проводки, то буду думать на счет бойлера. жрут они электричества немеряно.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 8 липня 2014 Shtryl, не сложно бойлер жрет как чайник 2 киловата максимум.. у меня уже отключили горячую,врубил бойлер.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 Хлопцы!Я вот шо ток шо подумал... Я не проти а з приводу води - в мене поки (тьфу-тьфу-тьфу) все нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 Це не тьфу-тьфу-тьфу а щорічне випробування теплових мереж, воно ж - профілактика, проводиться по вьому місту, але по районам, от же рано чи пізно і до тебе дійде, готуйся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 от же рано чи пізно і до тебе дійде, готуйся планово вже на тиждень відключали, якраз як я в відрядженні був Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 PavelV,фартовий, у нас, чи то на 2, чи то на 3 тижні...і відряджень не планується Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 Предлагаю тем у кого нет воды не период отключки переезжать к тем у кого есть вода Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 Предлагаю тем у кого нет воды не период отключки переезжать к тем у кого есть вода хорошее предложение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 к себе не пущу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 переезжать к тем у кого есть вода а, шо, лде,...я не в курсі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 Любі друзі, хто за хфотосессию? Я за) Давайте предлагайте локацию где это можно асуществить, скаймол, на нижнем паркинге даже омаещение эсть) Можно еще насчет тц района подумать?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 У Афта всегда есь вода, он сам хвастался бойлером! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 предлагайте локацию я за те щоб ще на фоні було нічне місто, можна десь на котрійсь з Набережних, щоб за машинами було видко Дніпро і вогні Києва на протележному березі Вентель, напиши в лс реальну ціну по тому що я запитував, треба до фотосесії все зробити щоб файно було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 PavelV, все буде файно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 ricer, да да да. согласен. где и когда не знаю. но парковки торговых центров это норм тема. еще бы к Богдану Хмельницкому подрулить. там ваще агонь было бы. но заехать не знаю можно ли туда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 Creativ4eg, дадада, шде видно город хорошо!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 9 липня 2014 Если заехать на Дн.набережную за заправкой, то на фоне Южного моста очень класные фотки получатся. Вот только там освещения нету. Хотя потом можно поехать на какую нибудь парковку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 парни, у нашей Троещинской темы уже больше 108 тыс. просмотров и почти 160 страниц общения! Прям, как у Ютуба, но по-другому)) Ураа, товарищи, так держать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Afft, ТРОЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ РУЛИТТТ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах