Afft 83 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2014 Shtryl, если не задержусь на работе или не уеду, вдруг, то подтянусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2014 Afft,Даувай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2014 Сегодня должна быть встреча, или как? Кто где и у кого какие планы? Погодка просто агонь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2014 Afft, на работе не будет меня.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2014 Я тоже арбайтэн седня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2014 фак, точно, сегодня же встреча( я не успею. только приехал с фотосета, перебираю фотки. Возможно попаду сегодня к Паше в гараж, завезу ему там кое что. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2014 (змінено) Значит будем зависать у Паши в гараже, а там пожарим чего)) Змінено 12 жовтня 2014 користувачем Afft Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2014 Зная будем зависать у Паши в гараже, пожарим чего)) я не против. но попаду туда не раньше 20:00 по ходу. так что если что, то по ходу дела можно будет что то решать))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2014 будем зависать у Паши в гараже отоно шо... а я то думав ... дякуб всім хто приїхав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2014 дякуб всім хто приїхав нас было мало, но отдохнули гуд) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2014 но отдохнули гуд) щей не тільки відпочили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вентель 52 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 Шота как-та тиха ннааа... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 Вентель, громко будет в понедельник. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 R.I.D.I.K, а що буде в понеділок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2014 Первый рабочий день недели. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2014 Троя, когда встреча? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2014 Shtryl, в неділю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2014 Кто планирует быть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2014 Кто планирует быть? я 100% на общегородской в среду буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2014 Emissions,Космос?))) Я про Трою спрашиваю, на общегородскую я работаю...опять черная-рабочая полоса пошла Да и машинка уже вымыта буде в гараже стоять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2014 на общегородскую я работаю...опять черная-рабочая полоса пошла а зря, в среду будет задвинуто интересное предложение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2014 Emissions,что зря? Работаю? Ну блин, ничего не могу поделать. Опосля встречи опубликуете в теме, для общего сведения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2014 Emissions, а шепни-ка, что за предложение* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2014 Afft, очень интересное, и... масштабное) короче я хренов интригант, ждем среды Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2014 Emissions, подтягивайся в вс на Трою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах