Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2014 Emissions, подтягивайся в вс на Трою а кто еще будет? если будет хоть норм народу подтянусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2014 а кто еще будет? я можливо буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 Вы чё сёдня хотите... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 Дорговорились на Эко в 16.00 Закревского.... Подтягивайтесь...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 reanimation, кто будет то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 кто будет то? тоже интересует данный вопрос я тут подумал, а может все таки соберемся уже в среду, 5_11_2014, на общегородской? заодно и все обсудим. а то темка заглохла почему то.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 кто будет то? Afft, йа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 Я афт,креативчек,паша и тд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 Я афт,креативчек,паша и тд. не забудь набрать меня перед выездом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 Вы чё сёдня хотите... типичное выражение мэстного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 (змінено) Всым дякую хто був, особливо Afft-у за доставку )) PS ДААЗ-овські зч "тих часів" явно відрізняються в якості від теперішніх ремкомплектів карбів Змінено 2 листопада 2014 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 PavelV, кому-кому?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 Afft, а, шо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 Дыа, пасибо Сашке за катание и доставку до удобного дместа добирания домой) И Павлу спасибо за жиклер) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 И Павлу спасибо за жиклер) юзай на здоровья )) доречі їх там нових комплекта 4, мля і прокладки, діафрагми в тих наборах явно краще якістю за сучасні )) то я вдало надибав )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 юзай на здоровья )) доречі їх там нових комплекта 4, мля і прокладки, діафрагми в тих наборах явно краще якістю за сучасні )) то я вдало надибав )) короче ты там все не трынькай, я как доберусь до карба своего, мож что еще понадобиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2014 Emissions,оке )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Кто-то завтра на Эко собирается? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Кто-то завтра на Эко собирается? А ты?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 А ты?)) Сударь, только с Вами) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Fozzy747, давай-давай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 Кто-то завтра на Эко собирается? цілком вірогідно що буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Afft 83 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2014 PavelV, так не те що буду, а ще збираєшся на своїй! якщо буде так, то і я на копійці приїду)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fozzy747 17 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 PavelV, ооо, давай, а то давно не видел ее на ходу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2014 На скока времени? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах