xobot 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2010 я поддержал тогда) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 13 червня 2010 Предлагаю там провести следующую встречу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2010 +1 собраться там, Oleg Inside, я хочу наклейки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xobot 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2010 ну а когда собираемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 14 червня 2010 В четверг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 14 червня 2010 Давайте в четверг, например в 19:00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 16 червня 2010 я если успею движок дособирать- то приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xobot 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2010 ну так что? мы встречаемся, и если да то кто будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 17 червня 2010 К 19:00 думаю успею. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CBiT 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2010 блииинн..а я вобще хотел так подъехать и забыл =((...когда следующая встреча будет?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2010 я предлогаю по четвергам встречаться) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleg Inside 10 Скарга Опубліковано: 18 червня 2010 Я за обеими руками!!!! В этот раз не смог(ходил в театр на "Примадонн", весело ) Раз не смог, два не смог, а на третий раз собрался, вобщем я за! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 18 червня 2010 Ну тогда до четверга Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xobot 1 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 я между пор чем из 2 встреч на двух уже побывал) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 я душой тоже был там)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CBiT 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2010 Ну чо ребята завтра встречаемся?)) я буду новеньким)))...и где точно вы все будете? =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xobot 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2010 я буду, может чуть припоздаю, выше центрально въезда в кооператив Щитовик есть дорога в новый микрорайончик и там есть площадка небольшая. могу в принципе встретить в другом, более известно месте и сопроводить. правда не знаю точно успею ли освободиться до 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CBiT 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 ну ядумаю лучше в другом месте встретиться и потом дорогу покажешь...потому что я Хз где етот кооператив)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Grindel 5 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 Здравствуйте , подскажите пожалуйста если знаете , есть ли в городе или в его окрестностях "Бабки" или "колдуны" , сейчас в жизни у меня такая х..ня творится , что я хоть и не верю в забубоны , но другого обьяснения , как порча или сглаз не вижу , пытаюсь с проблемами разобраться , из кожи вон лезу , а они все больше появляются , машину как зимой продал , так до сейх пор взять не могу другую , вроде и предложения есть , а деньги только насобираю , так сразу что-то происходит , что застовляет в срочном порядке их тратить чтобы разрешить не понятно откуда взявшееся проблемы .... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xobot 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 встреча состоялась, ну и как обычно все сказали что приедут, а в итоге нас было трое: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 28 червня 2010 И сново, четвер, но давайте на паркинге в пасейдоне, в 20.00 в этот раз если будут все кто и обычно приезжает, то нас будет больше), подтянул знакомого) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 29 червня 2010 И чего вас на паркинг тянет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Крокодил 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2010 дак, а чё там ловить?, на паркинге круче Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DanTor 11 Скарга Опубліковано: 29 червня 2010 ну не знаю, мрачновато там как то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
xobot 1 Скарга Опубліковано: 29 червня 2010 согласен, мрачновато, но все равно приеду надо только место занять и мафынки вряд выставлять) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах