yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 По хромировать бы.. но хз где щас это сделают( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 Хром я думаю буде занадто Да і якість - навряд чи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazolybitel 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 обновить-бы то покрытие которое есть сейчас и было-бы отлично как мне кажется . а барабаны в черный . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2011 Скоріш всього що мо воно так і буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2011 (змінено) Доброго дня. Сьогодні здав авто на ремонт. З запланованих робіт: ( з 10.05.11р. по 13.05.11р.) 1. Заміна передніх тормозних колодок 2. Заміна передніх тормозних шлангів 3. Заміна переднього і заднього сальніка колінвала 4. Заміна диска щеплення 5. Підтяжка троса ручніка 6. Заміна датчіка масла в моторі 7. Підварити сидіння пасажира. В подальших планах: 1. Заміна переднього бампера (іржавий) 2. Заміна бокових поворотніків на нові (від старості тусклі) 3. Обробка антикором багажника 4. Силікон уплотнітєля лобового скла 5. Підготовка до фарбування проблемних зон 6. Фарбування проблемних зон 7. ТО газового редуктора 8. Покраска дисків 9. Заміна рульової колонки Змінено 11 травня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2011 Багато із запланованих робіт можна легко зробити самостійно. Чому відразу "на ремонт"? Нема інструменту чи "стрьомно" самому лізти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2011 Я вважаю що кожна людина повинна робити те в чому розбирається, і давати можливість заробити собі і іншим. Поки майстер робить авто я заробляю гроші на оплату роботи майстра + дане авто колись було його власністю і він знає його дуже добре. А взагалі в мене не дуже "сильні" знання в ремонті авто, тому займаюсь тим в чому "сильний" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Доброго дня. Всі вищеперечислені роботи (першого етапу) були зроблені, вартість робіт становила 500грн. До другого етапу додається заміна коробки передач ("Полонез" на "Полонез") Починає вити та співати - не знаю на скільки хватить моїх ушей (поки виє не постійно - коли їй схочеться). Забув написать - діск щеплення не мінявсь - його стан на 4+ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2011 (змінено) Пару нових фот.: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Змінено 20 травня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 Найшов задній бампер з кликами СССР за 200грн. в відмінному стані. Ваша думка, чи нормальна ціна ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 Я брал за 200 новый, но без клыков, сама коса. Если действительно в идеале- цена адекватна! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazolybitel 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2011 Цена очень даже хороша , у нас за новый просят 300 без клыков , уже второй месяц лежит у продавца . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 (змінено) В суботу вирішив зняти чохли для стірки і ось що я там побачив: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Ну що ж голку з ниткою і вперед: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Ось що після того вийшло: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Потім, за традицією, (щосуботи) мийка авто та салону. Пару фот: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Змінено 31 травня 2011 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 отлично))))) ровненькая))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazolybitel 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2011 на последнем фото краска вообще идеальна , и в общем авто хорошо смотрится . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2011 " rel="external">Посилання Це більш менш її реальний колір Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 Привіт всім. Потрібна порада чи можна в Полонезовську коробку лити синтетичне масло 75W-90 GL-3/4/5 (чи не потиче з сальників...)? І яке порадите? Знайомий продає таке: Масло в КПП XADO Atomic Oil 75W-90 GL-3/4/5 - це синтетика, але чи підійде воно мені? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 bag2525, в КПП вобще не нужно лить синтетику. ХАДО это дорогое удовольствие, да и сейчас они испортились. Возьми лучше Lotos 80W-90 Parus и не будет никаких проблем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 При синтетику вже трохі начитавсь, дійсно є ймовірність що потече. В мене гуде, свістить коробка хочу помінять масло та налить якихось присадок. 1.Масло треба GL-4? 2. Які присадки можна влить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 bag2525, Вопрос в следующем - на какую сумму ты расчитываешь? Просто я бы мог посоветовать масло по дешевле, но обалденного качества и присадку соответственно. То что у меня залито: - Sibi Motor 80W-85 Транс КП-2 GL-4 - Resurs T Но в коробку я не заливал присадку данную, но зато лил ее в редуктор, мне понравилось, гул ушел после 180км пробега. Самое главное его встряхнуть перед использованием и вылить в свежее масло, а затем уже заливать в КПП Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 Дякую біжу в автомагазин, а там відпишусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 3 червня 2011 bag2525, самое главное не ведись на уговоры о синтетике и полусинтетике. Тебе это не нужно! Как вариант можно еще взять присадку отечественного производства Ремол-2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 7 червня 2011 Ремол не найшов, ось що взяв: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання В присадці пише що покращення буде полюбе ( якщо не поможе один флакон - влийте ще один, якщо і він не поміг то значить гуде не коробка:multi:) Через max 1 500км. коробка має шептать І масло: " rel="external">Посилання Для засікання показник спідометра 67 756км. Сорі за якість фоткав телефоном на швидку руку. bag2525, самое главное не ведись на уговоры о синтетике и полусинтетике. Тебе это не нужно! Как вариант можно еще взять присадку отечественного производства Ремол-2 Коли ти це писав я вже їхав за маслом. Тому взяв полусинтетику. На даний момент авто проїхало вже 150км. Позитивні зміни - відсутні (масло не тече). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 7 червня 2011 bag2525, зачем полусинтетика в класическую коробку и редуктор? Ну да ладно. Я кстати, пользовался присадкой ХАДО точно такой же. Не знаю был ли эффект. тысяч через 20-25 залили тот что я тебе рекомендовал,и гул пропал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 7 червня 2011 bag2525, слухай, а як так добре з сидіннями вийшло?) Ти що, їх навіть з машини не виймав - прямо у салоні шив? Як сам "чохол" зняв - просто відігнув крюки і зняв? А чорна "окантовка" (той "провід", що йде вздовж сидіння) в тебе цілий? Ти його нічим не замінював? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах