Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 (змінено) научитесь же нормально давать ссылки, ты дал биту ссылку, соответственно на тему никто попасть не может. Я таким заумным материям в университетах не обучен Да вроде ссыль работает ну в 011\013 они появились, 01 коробка с жабкой) На ВАЗ 2102 тоже 01 коробка, но с жабкой Змінено 16 вересня 2014 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 у меня была жабка, и был зх так у тебе ж 011, там уже є фонарь ЗХ і відповідно жабка. в 01 цього немає. Автонаездник, по сабжу - шукай будь яку КПП від 21011 і вище - там є жабка. особливої різниці між ними (4-ст) немає, хоча 06 коробка трохи різвіша, на 01 більше тяга. хоча й на 06-й коробці її вистачає, якщо звісно не в пару тон прицеп тягати Автонаездник, в 2101 коробку теж можна жабку запилити. корпуса то однакові. тільки простіше вже з жабкою знайти 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 так у тебе ж 011, там уже є фонарь ЗХ да, 011, но фонаря на зад. панеле нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Вот нашел Посилання Человек за 300 отдает, но пересылка НП Говорит: Кпп в норм состояние, была снята по причине установление 5 ступ. А там, хрен его знает. Без установки не проверишь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 да, 011, но фонаря на зад. панеле нет. походу на 01 переварили (мо коли переварювали сказали "на Копійку" на 01 і дали, хз) Автонаездник, а я за 200 пропонував можеш попросити когось зі Львова з одноклубників подивитись, пощупати, відправити чим дешевше... але теж без установки на авто хз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 не, коробку 06 на 1.2 это полный гон конечно) эх, все забыли о коробке 2105) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 а я за 200 пропонував Ну, в твоей - есть нюанс, как и в моей не, коробку 06 на 1.2 это полный гон конечно Ты ездил????????? Я недавно перегонял 01 с 06 коробкой (двиг 1200)... Овощности не почувствовал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Ты ездил????????? ну ок, давай) 01 с 06 коробкой как узнал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 как узнал? Я машину знаю (1200 первый ремонт, но бодрый) и коробку чел покупал у знакомого с 06 (1600) битой. Знакомый говорил, что точно 06. Где то так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Автонаездник, ну за 4 ст максимум це 300 грн. я ту що в мене була трохи більше 2 років тому за 150 брав.... а Полонез за 300 і да - 06-та коробка з 1.2 двиглом не гонка звісно ,но їде цілком нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 а Полонез за 300 И где такую нашел? Может и мне посоветуешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Автонаездник, в клубі нажаль більше такої ціни не зустрічав. та й я ще хз що там зі станом бо на машину вже втикнув, але ще не їздив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 вже втикнув, але ще не їздив Шахту резал??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Автонаездник, загнув краї плоскогубцями, правда з однієї сторони забагато, ну то таке... ще треба буде по хорошому болти під травесу пересверлити бо я то її натягнув, але дуже натяг вийшов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 загнув краї плоскогубцями, правда з однієї сторони забагато, ну то таке... ще треба буде по хорошому болти під травесу пересверлити бо я то її натягнув, але дуже натяг вийшов Гимор еще тот А с пыльником что планируешь делать? А то дуть будет зимой не хило Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 А с пыльником что планируешь делать? А то дуть будет зимой не хило є матеріал (точно не в курсі шо) похожий на люмінь - кусок якраз під обшивку тунеля був призначений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 PavelV, Быстрее выезжай, интересно будет услышать мнение - стоит ли заморачиваться мне Полонез или Фиат или нет А еще, у тебя скоростная или на тягу??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Я кусок уплотнителя багажника надел на срез металла вокруг кулисы полонез-кпп. Про КПП 2106 на двиг 1,2 ничего плохого не вижу, на 402м не факт что коробка 2101 обгонит 06 т.к. мы говорим про копейки-двойки, а редуктор там 4,3-4,44 и с таким редуктором 06 коробка уверенно поедет на 1,2. Уверен в этом, т.к. у меня в скоростном полонезе вторая и третья еще длиннее и даже на газе-пропане тяга хорошая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 PJR, А какая у тебя стояла КПП до полонез-кпп?????Разница????? Расход?? + и -??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 (змінено) Была 2101, нравится длинная вторая на обгонах в городе, а длинная третья на обгонах на трассе. Не нравится если машина груженая разгон под горку с переключением первая вторая - динамика пропадает. Посилання - отзыв после покупки Посилання- после установки Посилання- после установки. Месяц назад разбирал ее, менял синхрон, вилку, подшипники 4шт, переделывал привод спидометра под редуктор 4,3, теперь, хоть спидометр не врет, маслом не пахнет в салоне и 3я без хруста включается, а так как оказалось хорошая мне коробка попалась. Но шуршит всеравно, подшипники в задней крышке подъизношены, чувак который ремонтами занимается сказал, что хорошие - видно у него лучших и нету при цене у него за б.у. 1шт 200-250грн. Тут мой отзыв как выбирать Посилання По расходу не знаю, особо не заметил разницы, но кажется что должен немного подрости в городе, а на трассе по идее одинаков что на 4й 70км/ч, что на пятой 85км/ч, особого снижения расхода не заметил. Но то что двиг не орет на 90км/ч это 100%. Ну и на подъемах конечно нужно на 4ю переходить, тяги не хватает, а на прямой отлично держит скорость 80-90-100 на пятой. Змінено 16 вересня 2014 користувачем PJR 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 PJR, Прочитал все ссылки.. Гиморное предприятие. Увидел только один + Но то что двиг не орет на 90км/ч это 100%. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PJR 75 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Автонаездник,да, как повезет, щас рыночная цена на полонез КПП 1200грн плюс доставка 100, плюс масло на нее 100 и траверса вазовская от пятиступки 30-40грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 PJR, А если еще приплюсовать замену на СТО (я то сам могу поменять) Ну в общем выйдет пол стоимости жигулей на ходу тех, что я на днях продал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 По теме - заказал коробку на сландо Посилання Договорились наложкой, за 300. Чел клянется, что коробка - бомба Вышлет в течении двух дней. Как получу, отпишусь.. может кому будет интересно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2014 Как получу, отпишусь.. ждемс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах