Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 березня 2014 deniska, я бы делал, а так купи хз что и через год тоже самое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 4 березня 2014 не завалялось ли у кого мотора 2е? nazgul, 87.7 кажысь это диаметр шейки О_о??? что-то не то померял надо диаметр шатунной шейки и размер вкладыша (ремонт, то какой или номинал) вотнашел тему Посилання правда я так и не понял он за нее все авто продавал, ну вообщем будет интересно созвонись, думаю договоритесь или узнаешь что к чему там у них с двигателем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 4 березня 2014 Дмитрий $, небыло у тебя машины с механическим инжектором))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_KIT_ 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2014 deniska, посмотри на volkswagen.lviv.ua это львовский сайт, там хорошие люди, много моих знакомых - обязательно помогут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 4 березня 2014 _KIT_, завтра должен выслать мотор как мне сказали человек с того сайта) спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 березня 2014 небыло у тебя машины с механическим инжектором))))) Бог миловал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 6 березня 2014 сегодня приехал ABF Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 6 березня 2014 deniska, AAA надо было брать, но все равно мощнее чем было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 6 березня 2014 Дмитрий $, ааа как его кормить и обслужывать? и пс парень! я бы R36 в копу поставил бы))) Дмитрий $, ааа как его кормить и обслужывать? и пс парень! я бы R36 в копу поставил бы))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 7 березня 2014 deniska, шатунную шейку коленвала не перемерял и на вкладыши не смотрел? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 7 березня 2014 nazgul, еще нет ... в гараж занесли мотор и убежал! перемеряю! но вкладіши номинил вроде! никаких размеров 0.25 итд на них нет nazgul, буду в гараже померяю и пофоткаю 1 nazgul відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Chechen Lesnoy 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2014 Поздравляю !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 7 березня 2014 nazgul, спешл фо ю! )))) ну и фото мотора! спасибо человеку который продавал мотор за то что он его очень мего круто упаковал!!! ну и розмер дроселя! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nazgul 40 Скарга Опубліковано: 7 березня 2014 еще раз спасибо, мне одному плохо цыфры видно? я с телефона просто еще. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 8 березня 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 17 березня 2014 на фото Chechen Lesnoy, и спасибо за помощь и за то что пустил на установку мотора в свою резиденцыю в межигорье Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 18 березня 2014 Ну скоро можно будет поздравить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 5 травня 2014 и так давно не писал, жоповоз ездит и значит можно немного приложить усилий к копе! за время майских разгреб гараж да бы по нему можно было ходить! помыл копу и понеслось устранение косяков! ну и фото жоповоза! ну и фото копы помытой)) первым делом полез к замку багажника который давно выносил мозг... то открыть нельзя то закрыть! ну и перебрался к морде! психанул и поснимал половину навеску для переделки по фен-шую! кто подскажет где можна взять фитинги и трубоку как на фото буду благодарен! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 5 травня 2014 Фитинги продаются в любом ТIRовском магазине, так как используются в пневмомагистрали большегрузов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ceruy1 7 Скарга Опубліковано: 6 травня 2014 Я постараюсь сделать тебе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 17 травня 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 18 травня 2014 Забросил ил планы какие есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 18 травня 2014 RusLi, почему забросил?)) переварил петли на капоте переделал кронштейн вакуумника по причине что петли стоят там где в копейке ставят распорку то немного ниже розшил и вставил куски квадратной трубы будет распорка на болтиках итд итп))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 18 травня 2014 RusLi, почему забросил?)) переварил петли на капоте переделал кронштейн вакуумника по причине что петли стоят там где в копейке ставят распорку то немного ниже розшил и вставил куски квадратной трубы будет распорка на болтиках итд итп))) А отчеты где? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 18 травня 2014 RusLi, на фото справа на столе видно старый кронштейн и кусочек нового) а вообще нужно же завести интригу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах