andron1313 42 Скарга Опубліковано: 7 липня 2013 " class="ipsImage" alt="Зображення"> нармальный такой снего уборочьный комбаин ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 8 липня 2013 вот с автобазара немножко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 9 липня 2013 неоновая лампа вобще огонь ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 9 липня 2013 +1 лампа- бомба! И кому нравятся эти уродливые ,,рожи,, на шестерках? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Michael_Mira 11 Скарга Опубліковано: 9 липня 2013 А при чем семерка? Я вот не понял? Ну покрасил решетку локально, и что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 9 липня 2013 это шилдик с заз-968 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 липня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 11 липня 2013 Солекс Делортович, та нармуль машинки. Альфа нифига не колхоз, а последня фотка - бомбезная машинка на фоне трактора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 11 липня 2013 Dim0N, тут кэп подсказывает, что у альфы место под противотуманки забито ПЭТ бутылками Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 11 липня 2013 Dizeli$t, внатуре, я тока вкурил. спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 11 липня 2013 Та всеравно- альфа это стиль и самобытность!- только за это я уважаю эту машинку!(достали ланос-шевроле-амулеты! все на одну рожу!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 липня 2013 Альфа нифига не колхоз особенно первая Alfa 33 которая потеряла все свои черты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 липня 2013 (змінено) Альфа нифига не колхоз особенно первая Alfa 33 которой впихнули фары от BMW А она точно 33-я, не 75-я? Змінено 12 липня 2013 користувачем nemez Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 12 липня 2013 nemez, точно, трента-тре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 12 липня 2013 Солекс Делортович, была 33-я, а стала е-34 ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 12 липня 2013 стала е-34 е-34К (kolkhoz edition spéciale) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arrow_S 2 Скарга Опубліковано: 12 липня 2013 Вот такой спортивный НедоГольф с радиоточкой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavan 42 Скарга Опубліковано: 12 липня 2013 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 14 липня 2013 file:///D:/Downloads/NWIzZP1UlA4.jpg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий08 67 Скарга Опубліковано: 14 липня 2013 DiKing, это нам к тебе на диск "D" по сетке заходить??? че за лажа? Залей в VK или нафайлообменник свое фото и вставляй сюда... Есть тема как загружать фото на сайт!!! Читайте!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 14 липня 2013 Дмитрий08, ну не так вставил чо кричать то...вот ссылкаПосилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 17 липня 2013 Принимайте пополнение, такой агрегат сегодня за мной припарковался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 17 липня 2013 Этож как надо грузовую газель любить- чтобы занавесить ее всю пластиком(недешовым видать)!! Р.С- а еще говорят что классиководы- чекнутые!(мне говорят..) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 18 липня 2013 это что за барбухайка? Над гозелью так поиздевались? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 18 липня 2013 nemez, над ней, родимой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах