Wild 108 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 diman1053842 не ошибаешься :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 ANGEL Какой же это колхоз?? В 1997 году дизайн-группа DECON совместно с фирмой «Лада-Консул» и НТЦ ОПП АВТОВАЗа создали оригинальный комфортабельный внедорожник под названием «Тарзан». Он представляет собой гибрид из кузова переднеприводных моделей ВАЗа и рамного шасси с элементами трансмиссии и узлами подвески от «Нивы». Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 ANGELКакой же это колхоз?? В 1997 году дизайн-группа DECON совместно с фирмой «Лада-Консул» и НТЦ ОПП АВТОВАЗа создали оригинальный комфортабельный внедорожник под названием «Тарзан». Он представляет собой гибрид из кузова переднеприводных моделей ВАЗа и рамного шасси с элементами трансмиссии и узлами подвески от «Нивы». Чет я о такой модели не слышал. можно по подробнее или сылку?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 ANGEL Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 ANGELПосилання Спасибо. фото щя удалю. просто на фото которое я разместил выглядит авто очень плохо(мое мнение) и о данной модели ранее не слыхал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 ANGEL Есть еще Чарли, подобное авто только с кузовом волга 3110 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gangster 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2009 Дмитрий $ И ходовой от 66 газона... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Не растерзание... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nikolaenko 10 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Passat B3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Угу,почти ,недоделок какойто,симбиоз какойто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 nikolaenko пасрат В3!!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 А бампер от 15-ки. Интересно как обстоят дела с охлаждением :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Интересно как обстоят дела с охлаждением Верно подметил, он же всю решетку закрыл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Может там нечего охлаждать))) Кони на привьязе тянут))) пасрат В3!!!! ахаха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Да вы не шарите,у него движок от ино,и радиатор не поместился под капот,он в багажнике :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nikolaenko 10 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Так это ВАЗ? :shock: А я думал Passat B3. Я даже написал там. Во, блин, а оказалось ВАЗ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 nikolaenko там по фарам видно шо это пятак!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nikolaenko 10 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 neon4ik А ты прочти это Так это ВАЗ? А я думал Passat B3. с иронией и поймешь, что я шутил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 nikolaenko :D порадовал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 nikolaenko я поняф!!! но смешно таки!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nikolaenko 10 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 могёмс :oops: любимс иногдас пошутитьс :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wild 108 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 Так это ВАЗ? А я думал Passat B3. Значит, тюнинх удался!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 Ну вы жжотЕ :crazy: . Пасцыкин В трЭтий . Не ели ето пятёрка,то уже не В3 а В5ий :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 DIMON-72 Пасрат В2105 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 Угу. Гы-ыыы-ы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах