Sample 2 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2012 Посилання видали тачку,)) mini Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2012 2104 elegance pro sport а на кой ей багажник сверху? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KitSok 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2012 Wolfhound да неее это куда хуже колхоза! я даже не знаю как эта болезнь называется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Wolfhound 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2012 Wolfhound да неее это куда хуже колхоза! я даже не знаю как эта болезнь называется Я предполагаю название этой болезни Хутор или прибамбасник. Возможны и другие варианты... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
demetradze 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2012 На RST увидел премиум объявление: Посилання Обратите внимание, на СЛИКАХ!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex =k211= 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2012 хотели как лучше получилось как колхоз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2012 а на кой ей багажник сверху? патамуша при облегчённом весе мощность на единицу массы стремится в космос. А габажник создаёт доп. сопротивление. Вобщем, чтоб не взлетела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2012 Посилання видали тачку,)) mini да это стёб по моему,но серовно улыбнуло На RST увидел премиум объявление: Посилання Обратите внимание, на СЛИКАХ!! чисто гонка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2012 объясните. Нах""я????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DjonyBoy 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2012 объясните. Нах""я????? славуту хотел наверное или 99 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 Да ну, реализация не очень, но идея неплохая. Да и, блин, просто необычно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andron1313 42 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 На RST увидел премиум объявление: Посилання Обратите внимание, на СЛИКАХ!! а нах ему слики с переди?:lol::lol::lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 Цитата:Сообщение от nemez объясните. Нах""я????? славуту хотел наверное или 99 больше похоже на старенькую вольво в уменьшеном виде 340ю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
demetradze 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 andron1313, Я так полагаю для того, чтобы не выйти из поворота Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denish111 3 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 объясните. Нах""я????? шкоду октавию хотел..... а все равно остался запорожец.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jack-on 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 На RST увидел премиум объявление: Посилання Обратите внимание, на СЛИКАХ!! сколько сил вложено в никуда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jet 20 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 Какойто странный ,,Тавр,,- уж не на ЗАЗЕ ли ,,ошиблись,,(типа- переходная модэль?),(както невидно,чтобы с ней чтото делали..,или исскуственно ,,состарили,,?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2012 нет, бампер на тавриях и славутах "растёт" исключительно из колёсных арок. В данном случае, задний бампер недостаёт до колеса что говорит о том что она удлинена искусственно, дядей васей в гараже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 Эта "Таврия" самопал, владелец живет возле 5-ти звездочного союза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bos 18 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2012 самопальщику видать багажник мал был... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2012 Интересно,вот купешки делали с копеек, а хетчбеки делали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2012 (змінено) USSRMoto,вот: Но я не уверен что это колхоз, т.к. это один из прототипов ВАЗ... Змінено 22 серпня 2012 користувачем eks3m Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ANGEL 44 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2012 eks3m, это блин прототип Автоваза... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
eks3m 79 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2012 ANGEL, да я вкурсе я ее и закидывал в тему "для знатоков и ценителей" просто для наглядности кинул суда... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах