yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 простите что не черниговский млин ну я такой аппарат в даре сфотал....всё шо вы видили на рынке из колхоза на нём стоит, фотку чёт найти не могу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 довольно удачно подобрана цвета, приятные глазу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 довольно удачно подобрана цвета, приятные глазу Чувак с Киева приезжал подрабатывал таксюком но не долго Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sympson 1 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2012 не,ну правда,устроили срач... я вот этих фоток в свою группу деревенскую набросаю - нехай хлопцы развивают вкус и эстетику Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2012 " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Когда-то давно стояла у меня во дворе, отец ее оживлял. в данный момент на ней дед гоцает)) продает кажись, в том году перед зимой за нее 1800$ хотел) ну правд она уже на литье. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2012 вы не в кургсссе ррррребягята, тачка на стиле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2012 Во чел дает))) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slavik2101 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 29 липня 2012 slavik2101,именно ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 31 липня 2012 ужоснах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bayk 1 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2012 Вот такую Шоху сегодня встретил " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 2 серпня 2012 Хазяев авто фоткайте сразу, страна должна знать их в лиццо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Нарыл ваз 2109 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Типичное авто нашего времени, каждое второе так выглядит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Ну хай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Хачам пойдет. Арбузы по салону катать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Ну хай так Хай чи пусть? )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalii 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2012 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
menshiy 29 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2012 Ну хая тут не хаить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2012 menshiy, да все норм, по 10 коп ему на Лексус после каждой фразы "Ну хай" и все чотко. Мы с Солексом уже на пару штук "нанухайкали" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрец_5235 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 Всем привет) Тут и машинка с 2008 года висит,которую я не давно приобрел))) Правда колхоза на ней поменьшало)))) Он еще в клуб просился, но был вежливо послан. Кстати, это он купил мой спойлер, так что скоро он еще преобразится спойлера на ней НЭТ,и много разной х....ни было снято,но не все(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 Юрец_5235, Я знаю эту машину, и бывшего хозяина тоже... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 Я знаю эту машину, и бывшего хозяина тоже +1, я в этой машине 2 раза поддон снимал меняя отбитый маслонасос. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрец_5235 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 Дмитрий $, Мец, как машина по вашему мнению???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2012 Юрец_5235, в свое время была огонь, досталось ей по крупному, но тем не менее, если попала к тебе в заботливые руки (я надеюсь это так) то все будет отлично. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах