vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 УВАГА!!!буде ТРК Люкс - 100% :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :Yahoo!: :oops: Дякую, дякую! Без оплесків!!!! :oops: Я трошки постарався! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 vedmid буду! Треба ше машинки протерти, а то поки від гаражу додому приїхав то пилюкою припало! :oops: А мені маленький прапор можна? Я :oops: в хвості колони!!! :oops: :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 slim_painter 11:30 до мене або до тебе будуть дзвонити з ТРК ЛЮКС, запитають де іменно ми є! Бажанно в 12:10-12:30 бути на Липинського під автосалоном, там будуть брати в нас інтерв"ю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 люди набирайте оберти! я си тоже камеру візьму))))) :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 andy_sniper якщо буде іти так і активно і дальше, то скоро ми будемо крутитись, як турбіна на Каховській ГЕС! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Masterio Я буду їхати десь в 9:00-9:10 з Санта-Барбари!!!! Ти на машині чи як? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Нушотам забрали знаки з АВТОЛЮКСА ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Нушотам забрали знаки з АВТОЛЮКСА ? Сашка казав їх не буде. всьо, я спати......... до завтра, друзі копійчани (сорі, зранку ше маю маленькі справи, можливо троха запізнюсь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 Всьо мужики, я відпочивати, а то завтра великий день! незабудьте : 1) прапора; 2) клубні наклейки; 3)знаки "К"; 4) майки; 5) і звичайно хороший настрій! ЗАПРАВТЕСЬ НАПЕРЕД!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2009 а я машину не помив))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 ny sho narod j obicjv j zrobuv. zakinchulu drykyvatu FYTBOLKU YRA vazik j bez mashunu j do tebe perezvony z ranky abo tu do mene ok? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Saba2106, приїжай до мене 08:30 - поможу, або тоді на мийку накрайняк міг би встати в тій гогдині що я і помити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Всьо народ - давайте без запізнень!!! нічого не забудьте, бо вертатись нема коли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 vazik_lv Я до тебе перезвоню десь 8:40 домовимось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Masterio добре! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Добавлено: Сб Апр 25, 2009 3:07 am Сб Апр 25, 2009 5:18 am Добавлено: Сб Апр 25, 2009 6:56 am народ, я з вас офігываю, вам не спиться в такі години чи ви взгалі не лягали спати в переддень свята :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 вже помив :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Saba2106 а наполірував? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Fani пробував, трохі зняло, але всеодно какахи о ті є треба кислотного дощу, або воском поверх того проїхатись - може затре? У мене також такий трафунок - помив машину на мийці під Сихівським мостом - і кілька місяців не можу віддерти. Кузов був, як після побілки :girl: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 завтра будемо зустрічатись і святкуватиприїжай завтра до ВАМу "Сільпо" (зліва) на науковій на 10 годину У мене машина "робоча" - їй не до парадів. Їй вже 37 минуло. Після зими треба трохи обдерти іржу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Docent 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Хлопці, приїхати не зміг (як і попереджав). Чекаю з нетерпінням фоток. :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Exelero 4 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 Ребята, так у вас сегодня парад! Ая как раз во Львове, где можно вас найти? Если кто может, позвоните, плз, на номер 80633107161, позовите Леху! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 сьогодні було кльово, є пропозиція хто хось знімав всьо дати сліму а потім вже слім все зєднає і всім роздасть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 сьогодні було кльово, є пропозиція хто хось знімав всьо дати сліму а потім вже слім все зєднає і всім роздасть давайте мені, а я вже всім копії помучу. ось тут пишимо всі відгуки, враження, викидуєм фото і відео! Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2009 :nzd: :nzd: :nzd: Суперово відірвались!!! ЗАЧОТ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах