Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

в суботу 9 травня буде "Весенний международный джип-фестиваль "Carparty""- було б кльово поїхати на танковий цілою нашою бандою, подружились з іншими клубами і собі рекламку замутили б!!!

Посилання

Що скажете на таке???

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Здалося б, ті всі вище написані коментарі згрупувати, а то кожен своє питання пише і ніхто на них не відповідає!!! Я таке тільки бачив на сайті ЧТО? ГДЕ? КОГДА? :lol: :lol: :lol:

CheZZ

Я за, але в мене не получиться, попробуйте мужики зробити без мене, мене не буде у Львові!!!!!!!!!!

Masterio

Щось ніхто не зголошується, напевно що НІ! Хоча я поставив ще одні галогени!!!!!!

vedmid

Я тобі подзвоню на тижні, якось візьму пару штук, а то мене тепер люди питають шо то за клуб,.....

Поділитися повідомленням

А і ще одне, хто зможе завтра десь після 15:00-16:00 помогти зробити склопідйомники, а то спереду тросік порвався, а два задні треба повністю міняти, і скло в рейки вставляти!!!!

Якщо ніхто, то дайте поради, к правильно то зробити!!!!! А то зараз жарко на вулиці, а в машині вікна не опускаються! :D :D :D

Поділитися повідомленням

vazik_lv

аналогічна ситуація, але тіки з лівим перднім склом

то коли буде зустріч?

ну так давайте оприділимось, може тепер тіки по неділях? бо субота як не як якась завжди робота є.

Народ ну то як, робимо якийсь квест чи ні?

ідея прикольна, але не підсильна нам абсолютно, може правильніше було б просто збирати команди на звичайни квест і їхати грати?

в суботу 9 травня буде "Весенний международный джип-фестиваль "Carparty""- було б кльово поїхати на танковий цілою нашою бандою, подружились з іншими клубами і собі рекламку замутили б!!!

Посилання

Що скажете на таке???

я на машині не буду, хіа просто прийду подивитись

slim_painter, коли там ролік про святкування буде?

поки ше немаю того відео, шо знімали

Поділитися повідомленням

Fani

Я в п"ятницю на 12:00 їду до майстра робити кардан, може його перекину, а то він в мене розбалансований після удару, і дає вібрації на великих швидкостях! І хрестовину маю поміняти! Якщо встигну до 15:00-16:00, то тобі подзвоню, і десь підїду, бо в годинці 19:00 я маю виїхати на Карпати!!!!! Тільки лиши мені свій номер, а то я немаю!

Або вишли мені СМС на мій номер 80982555945 або 80931964177

Поділитися повідомленням

slim_painter

ну так давайте оприділимось, може тепер тіки по неділях? бо субота як не як якась завжди робота є.

а в неділю покатушки :frfr:

Поділитися повідомленням

і мені б не помішало зі склопідйомниками порядок навести: права дверка: коли опускаю вікно більше чим на половину - відкриваються двері - десь тягу чіпляє

ліва дверка - треба знайти кріплення шкла - трісла зварка і тепер можна тільки відкрити вікно

доречі, може хтось знає, скільки коштують рейкові електросклопідйомники? І де їх можна купити?

бо я питався на В.Великого - звичайні (тросікові) 550 грн, а рейкових не було

vazik_lv, коли б ми зібрались і потонували мені задні дверки?

скільки коштує нормальна плівка?

бачу зараз всі в роз"їздах, тому ви дзвоніть і домовимось як і де візьмете візитки

і Не ЗАБУДЬТЕ про 15 грн в клубну касу

Поділитися повідомленням

vedmid

"трісла зварка і тепер можна тільки відкрити вікно"

В мене таке саме з задніми склопідйомниками!

Електричні рейкові в районі 600-700 грн, пара пердніх!!!!!

Потонувати стьокла, можна буде десь на наступному тижні, по зараз занятий, а по вихідним мене нема у Львові!

Fani

Тоді може вже на наступний тиждень, там спишемся!

Поділитися повідомленням

vazik_lv, а де їх можна купити? (склопідйомники)

скільки та плівка коштує і мабуть треба буде шкло полірнути

Поділитися повідомленням

vedmid

Склопідйомники бачив в нас на В. Великого, на кривчицях, в АВТОДОКТОРІ на вул. Луганській, та й на Підзамче напевно тоже є !

Але вони по 600-700 грн. АЛМАЗ казав шо в Вінниці в МЕТРО, є акція на них, там вони по 250грн. , може таке і в нас є!

Плівка для тонування, хороша "АМЕРИКАНКА" в районі від 45 грн, рулон!, на задні стьокла хватить, якщо не переведем :D . Продається на любому автобазарі чи автомагазині! Тільки підбери собі відтінок, який ти хочеш! І як будеш брати, то глянь шоб був набір монтажний! (лезо і шпатєльок)

Поділитися повідомленням

Може робити раз на місяць зустріч, там наприклад в останній (чи в перший) четвер тижня кожного місяця, там на 19.00 - бо на вихідних тепер складно вирватись, а раз в місяць з роботи мона раніше втекти, думаю всі б змогли? перш за все треба скласти план дій на якийсь період в перед, на рахунок виїздів клубних, квестів і так далі - а то повний бардак!

Поділитися повідомленням

CheZZ

Я тебе підтримую, але яб казав шо краще булоб 2 рази на місяць, серед тижня.

Поділитися повідомленням

+1 за 2 рази на місяць і напевно в будні десь на 19,00, бо інакше буде така іcторія, як цього тижня з Fani

Поділитися повідомленням

vedmid

Склопідйомники бачив в нас на В. Великого, на кривчицях, в АВТОДОКТОРІ на вул. Луганській, та й на Підзамче напевно тоже є !

Але вони по 600-700 грн. АЛМАЗ казав шо в Вінниці в МЕТРО, є акція на них, там вони по 250грн. , може таке і в нас є!

Плівка для тонування, хороша "АМЕРИКАНКА" в районі від 45 грн, рулон!, на задні стьокла хватить, якщо не переведем Very Happy . Продається на любому автобазарі чи автомагазині! Тільки підбери собі відтінок, який ти хочеш! І як будеш брати, то глянь шоб був набір монтажний! (лезо і шпатєльок)

а як вибрати відтінок? я так розумію, що бувають різні кольори?

що б ти сказав - шукати під колір машини, чи не вийо... і взяти стандартну? нарахунок комплекту - подивимось

Хто має карточку МЕТРО? і міг би зімною під"їхати і глянути чи є стіклопідйомники по 250грн?

їх можливо самому встановити?

обов"язково міняти скло на сімьорочне, чи можна лишити старі?

нарахунок зустрічей - 2 рази на місяць можна вибратись, пора почати робити внески в клубну касу

планується з"їзд західного регіону - кінець травня, можливо в червні - заходьте і читайте тему

slim_painter, ти казав що десь маєш стандартне шкло від копійки: воно в нормальному стані - не покоцане, форточки з защолками?

відпишись я, можливо, якщо буду ставити склопідйомники - зразу поставив би нормальне шкло

Поділитися повідомленням

vedmid

Повір, рейкові нізащо не будуть вартувати 250 грн. В Метро я бачив універсальні тросові. Доберман, здається. Правда, не пам"ятаю ціну.

Поділитися повідомленням

то я так поняв якщо рейкові - то краще взяти за 600-700?

а тросові що з себе представляють - тупо моторчик, який під"єднується до існуючої системи?

мені просто на В.Великого сказали 550 за тросікові

думаю краще за 700 взяти реєчні - кажуть вони кращі

Поділитися повідомленням

slim_painter, ти казав що десь маєш стандартне шкло від копійки: воно в нормальному стані - не покоцане, форточки з защолками?

відпишись я, можливо, якщо буду ставити склопідйомники - зразу поставив би нормальне шкло

то з моїх старих дверей. всі 4 дверки залишив своїм майстрам, ті всі нутрощі я не забирав. якщо вже дуже хоч, то можна буде спитатись, може ше валяється то всьо десь. але кажу зразу: ліве переднє - так само як і всіх, потерте від частого користування. форточки тіки з верхніми защолками, нижню праву продаю.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз