almaz 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 так і мене тоже рубанули Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 vedmid almaz То неостаній раз в нас брали інтервю.Ми ше себе проявимо!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 я вмер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 саме обідно що вирізали "видозмінену панель" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 vedmid видозмінена ходова покруче :D Сталін і прадід жжуть :D За себе взагалі мовчу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 almaz vedmid на наступний рік, 40-ка річчя! Так що думаю що і Вас покажуть! Я чого кажу в середу, бо ми на вихідних просто говорили, що може зустрінемось серед тижня на пиві, а та то мені всеодно можна і в п"ятницю і в суботу! :x Але мене в п"ятницю і суботу не буде у Львові! :x Маю відео репортажу з нашого пробігу, правда трошки з помєхами, частоти тєліка і фотіка неспівпадали! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 vedmid напиши послідовність, як викидувати фотки на форум! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 vedmidнапиши послідовність, як викидувати фотки на форум! я хоть і не vedmid, але роби так: 1.Посилання 2.вибирає фоту 3.загружаєш її 4.вибираєш рядок "Картинка в тексте" і той весь копіюш сюди 5.усьо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2009 Народ як ви ставитись до того щоб організувати нічний квест? Імено шоб ми організували. Знаю шо є така штука вже але ми могли би придумати шось інакше але на подобі того. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 Masterio Це треба буде обговорити на зустрічі!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 кажу вже, я не орг я учасник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 Народ поможить мені настроїти час на форумі бо в мене неправильно показує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 Народ як ви ставитись до того щоб організувати нічний квест?Імено шоб ми організували. Знаю шо є така штука вже але ми могли би придумати шось інакше але на подобі того. вау модно! але шось по-проще і на час. шоб реально поганяти )) ну ясно в межах розумного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 Я в таких забавах учясті неберу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 Fani ЧОМУ????? В темних покровах ночі, тебе твій блискучий хром видає????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 vazik_lv Нелюблу в темну пору доби їздити по нашим розбитим дорогам ! і неподобаються мені такі ігри ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 Fani Ти якісь несерйозний!!!!!!!!!!!!!!!! Тоді будеш організатором!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 я і за організаторство і за участь, ненаю шо виберу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2009 Masterio ти думаєш чого ЛТК кінув того ровера ? Сильно гемона справа , хочете побавитись беріть учясть в квестх які організовують у Львові , десь на ЛТК були запрошення ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 я щось тоже не дуже горю бажанням літати по місту на машині, хоча пасажиром би пішов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Fani На рахунок доріг не спорю, нам тоді треба ряд ралійних фар і пару пар галогеннок 100 на капот! а так то я непроти, але фари в мене поют романси, капіталювали! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Народ таке питання: це наш макет: це вже трохи підправлений: напротязі дня мені скинуть свій варіант візитки Залишається тільки вибрати Наперед скажу чому так: той макет що ми дали треба було підправити, щоб виоляд був кращий і запропонують ще один свій треба сьогодні сказати Нарахунок нашого макету - не хвилюйтесь, якщо дуже захочете - я замовлення в іншому місці поки не міняв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Ми цього тижня збираємось чи ні??? якщо так то коли і де??? Кому не важко скинете мені смску на 8098 926 04 40, а то повна жопа з нетом, сраний аірбітес вже 4 день не фуричить і ті п***ри вже третій день йдуть його ремонтувати :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Народ таке питання:це наш макет: це вже трохи підправлений: напротязі дня мені скинуть свій варіант візитки Залишається тільки вибрати Наперед скажу чому так: той макет що ми дали треба було підправити, щоб виоляд був кращий і запропонують ще один свій треба сьогодні сказати Нарахунок нашого макету - не хвилюйтесь, якщо дуже захочете - я замовлення в іншому місці поки не міняв ВАЗ 2101-2107, але внас і "8" були на зїзді??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2009 Ми цього тижня збираємось чи ні??? якщо так то коли і де??? Кому не важко скинете мені смску на 8098 926 04 40, обов"язково скину ВАЗ 2101-2107, але внас і "8" були на зїзді??? це було просто святкування, тому ми запрошували і інших власників ВАЗів. а взагалі клуб об"єднує тіки задньоприводні 2101-2107 бо вони повністю однакові! а зубила, то вже зовсім інше і в них свої клуби і зустрічі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах