vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 SLIMA_PAITERA вітаю з днем тортика, днем підгузника, соски, пипки, ну кароче....ти мене зрозумів!!!! НІ ГВОЗДЯ, НІ ЖЕЗЛА!!!!! Ні поломаної хрестовинки, ні поломаного редуктора, ні поцарапаної машинки, ні п"яного водія за її кермом в цей урочистий день!................................................................................................................................ ...................................................... .............. .................. ............................... ....................... ......................... .................. ....... ........., .................. . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 Я також приєднюсь до привітань і всьо всьо всьо. Але народ вам мало бути встидно за то шо ви ше досы незнаэте як правильно пишиться його нік "slim_painter" ВСТИДНО :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 Masterio та то на хвилі радості, слім нам бумаю пробаче :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 Одним словом: ЗЕЛЕНУ ВАЗ 2101 ВІТАЄМ З ДЄНЬЧИКОМ! УРА! УРА! УРА! :D :D :D :D :D :D :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 SLIM_PAITER ВІТАЮ :tsr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 Сюрприз, як то кажуть, удалса! :good: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 Ага Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 Приєднуюся до привітань! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 Удался! Але напевно зара б йому незавадив, би човних, а то він додому недоруле, а допливе!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2009 vazik_lv :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 додому я дорулив! :ura: :ura: %) всім мега велике дякую за сюрприз, абсолютно не чекав а тим більше й не сподівався аж на такий!!!!!!!!!!!!!! всім дякую!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 На драг тусує хтось??? сьогодні Vedmid "перевозчик" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 А де і коли ця подія? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 На вул. Північній! Я ненаю, чи поїду!!! Якщо буду то на свому транспорті напевно! Slim руль вже приміряв!!!!!! Я був свідком!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 А коли починається? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 А коли починається? Almaz знає шо і коли та він ше спить. Де пропадав??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 починається 14:30-15:00 , Я буду на свому транспорті ! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 може десь разом всі зберемось??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 запросто , де ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 Біля Ваму на науковій, де Ми на святкуванні річниці Вазу були на 14.00 - всім канає? Зара ше всім хто не в неті смски скину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 я буду пішки, до когось пасажиром підсяду, хоть пивка разок попю! :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 На 14:00 на Науковій біля ВАМу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 CheZZ дякую за смс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 ok :gaz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 і я хочу на драг :cry: :cry: :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах