vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 Masterio та кти пробий де той G 23 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2009 ви щось вчора вирішили щодо гостей? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2009 vedmid та. Тре запитати де їх зустріти, а потім запитати шо вони хочуть побачити. І будим їх водити туди сюди туди сюди. :twisted: . А якшо серйозно то ше часу а часу. В четвер то вже всьо остаточно вирышимо.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 11 вересня 2009 Markздоров! То ти приїжав на зеленій 2105 ? угу я. Читав коменти людей які мають приїхати до Львова,і я так поняв що вони хочуть культ-програму. Пропоную такий варіант- Спочатку в Картопляну хату(на Січових стрільців), Укр кухня+ціни вроді нормальні, а с дороги вони 100% голодні будуть. Далі десь оставити машини і в Арсенал, далі вверх на Високий Замок(полюбас треба),мимо Порохової вежі. Якщо вони будуть пару днів тоді можно взяти собою літрів 2 :D ,знаю точку де на високому замку можно накрити поляну і щоб не мішали. А далі як їм сили хватить, Площа ринок, а шоу "Чий батя має саме більше лаве на тюнінг моєї машини" це реально запасний варіант).Так же можно заїхати в Парк Культури, поганяти на атракціонах, ну дєство ви скажете, і що, тіпа нікому відірватись не хочеться щас. І в кінці на Повітряну пофоткаємось, поганяти можно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2009 Mark Ровенские будут только один день в субботу 19-го. К сожалению у всех не получается на два дня. Программа мне нравится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2009 ок можна в це вклинити похід в шевченківський гай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2009 саме головне тре вклинити похід на emma ukraine Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2009 almaz Как уже упоминал я и К-452, это сааааамый запасный вариант.. emma ukraine - это для нас событие и то имхо мне там не интересно.. вот была б автоэкзотика... но во Львове есть и так много чего более интересного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2009 Mark та тобі можна бути екскурсоводом! VETERAN Скільки коштує той вал від Ниви "Тайги"! А то я ним заразився, хочу поставити! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 Не знаю. Спитай на базарі. Я його купував десь років 5 тому. Він ходить набагато довше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 Можна було б пройтись підземелями Львова, в костелі Єзуїтів є екскурсії платні, я був там 1 раз колись і море вражень, але хз які там ціни зараз і скільки чел треба групу. Підземний Львів це щось. С понеділка раді цікавості схожу спитаюсь і відпишу. P.S 2 vazik_lv В мене в універі, ще на 1 вищій, був предмет Львовознавство)) тому я знаю багато чого цікавого про Львів,всі цікаві місця. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 Программа мне нравится +++ :sharm: :rev: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 Mark А вот про подземелья это интересно - бывал только в Луцке в иезуитском подземелье. Хотя если будет такая погода как сегодня то лучше бродить сверху Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 Fani Ну як колпачки підійшли????? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 vazik_lv так ДЯКОЮ один правда наврядчи підлягає відновленю але в мене один був , залишилось відполірувати і до першого снігу мона кататись з ними ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 А чого до першого морозу!?????????????????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 vazik_lv шоб непортились від всякої хімії на дорозі і вмене зимовий диск один від зубили а там нема крвплень під ковпак ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 vazik_lv РВ- 300 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 Хто їде на покатушки ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 Fani может мне и бампер отполеруешь??? А то самому впадло.... могу подогнать зеркало (хром) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 Bratik тре подивитись на той бампер може і відполірую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 Fani передний... роботы там много..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 могу подогнать зеркало (хром) що хочеш за нього? і в якому воно стані? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 CheZZ немного полернуть нуно (в гараже долго лежит и 30 лет на машине) если не забуду возьму, а там договоримся... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах